Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις – Η γυναίκα που φοβόταν η Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις - Η γυναίκα που φοβόταν η Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως με την κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία, για τα στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Το κουβάρι με το μυστήριο της δολοφονίας, δεν έχει ακόμα ξετυλιχθεί από τις αρχές. Συγκεκριμένα, το ξημέρωμα της 11ης Μαίου ο αδίστακτος δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σκότωσε δια του πνιγμού την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν. Προκειμένου, να συγκαλύψει το έγκλημά του ισχυρίστηκε στις αρχές, ότι μπήκαν διαρρήκτες στη μεζονέτα της οικογένειας. Μάλιστα για να φανεί πιο πειστική η εκδοχή του, δε δίστασε να θανατώσει και το σκυλί της οικογένειας. Περίπου έναν μήνα αργότερα, ο πιλότος και συζυγοκτόνος ομολόγησε το έγκλημα.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη εξακριβώσει το κίνητρο του εγκλήματος. Ο πιλότος δεν έχει πείσει, ότι δεν υπήρξε προμελέτη στο έγκλημα και ως εκ τούτου οι ερευνητές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι το ζευγάρι είχε προστριβές. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Καρολάιν είχε καταλήξει σε σύμβουλο ψυχικής υγείας. Η σύμβουλος, Ελένη Μυλωνοπούλου, έδωσε μυστική κατάθεση στις αρχές, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα in.gr ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Τέσσερις ώρες, κατέθετε η σύμβουλος ψυχικής υγείας και περιέγραψε αναλυτικά όλες τις συνεδρίες που είχε με την Καρολάιν Κράουτς. Η Ελένη Μυλωνοπούλου, έδωσε σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να ανοίξουν νέο κύκλο δικαστικών ερευνών για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η 20χρονη κοπέλα είχε μιλήσει διεξοδικά για τη σχέση της με τον πιλότο, αναφέροντας πόσο χειριστικός ήταν, ενώ είχε εκφράσει τις υποψίες που είχε, για άλλες γυναίκες στη ζωή του.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις - Η γυναίκα που φοβόταν η Καρολάιν

Ποιο είναι το κίνητρο του εγκλήματος των Γλυκών Νερών;

Σύμφωνα με τον ALPHA, η κ. Μυλωνοπούλου κατέθεσε πως το ζευγάρι είχε τεταμένες σχέσεις και η Καρολάιν υποψιαζόταν πως υπήρχε κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του πιλότου.

«Δεν είχαν επαφές. Τον Ιανουάριο η Καρολάιν είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της, ίσως επέστρεψε σε κάποια από τις γυναίκες που γνώριζε πριν το γάμο τους. Ήξερε ότι υπήρχαν δύο γυναίκες από την εργασία του με τις οποίες είχε σχέσεις πριν από αυτήν. Της έκανε εντύπωση το γεγονός, ότι έλειπε από το σπίτι και τις Κυριακές, που δεν εργαζόταν» φέρεται να κατέθεσε.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας ανέφερε το πόσο χειριστικός ήταν ο Μπάμπης απέναντι στην άτυχη Καρολάιν. «Ο πιλότος είχε βάλει ακόμη και εφαρμογή στο κινητό του, για να ελέγχει που ήταν η Καρολάιν. Την είχε αποκόψει από τις φίλες και το περιβάλλον της. Την συνόδευε σε κάθε συνεδρία. Όταν έμενε μόνη της και άρχισε να μιλάει, φοβόταν μήπως αυτός άκουγε τα όσα έλεγε».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις - Η γυναίκα που φοβόταν η Καρολάιν

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα