Έγκλημα της Σαλαμίνας 10 χρόνια μετά: Ο εραστής της 22χρονης πίσω από την διπλή δολοφονία

Έγκλημα της Σαλαμίνας 10 χρόνια μετά: Ο εραστής της 22χρονης πίσω από την διπλή δολοφονία

Έγκλημα της Σαλαμίνας: Τρεις είναι οι κατηγορούμενοι για το φοβερό έγκλημα.

Έγκλημα της Σαλαμίνας: Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως, για το φοβερό έγκλημα στη Σαλαμίνα. Το πτώμα της 22χρονης νεαρής μητέρας ενός 2χρονου κοριτσιού, της Νατάσσας Απέργη, δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ο σύζυγος της, Γιώργος Μπάκας 27 ετών, είχε βρεθεί δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στην παραλία Φανερωμένη της Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Τούνελ», η τακτική ανακρίτρια Πειραιά μετά την πολύχρονη έρευνα της και την αξιολόγηση όλων των στοιχείων, άσκησε διώξεις εναντίον τριών ατόμων. Οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους φέρεται να είναι ζευγάρι. Όλοι τους δούλευαν στο ίδιο μπαρ όπου εργαζόταν περιστασιακά ο άτυχος Γιώργος για να συμπληρώνει το εισόδημά του. Για την ώρα αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Σαλαμίνα: Οι πληροφορίες από το «Φως στο Τούνελ» για το μυστήριο του εγκλήματος.

Οι πληροφορίες του «Τούνελ» αναφέρουν ότι το κίνητρο του εγκλήματος φέρεται να είναι η ερωτική αντιζηλία. Η άτυχη Νατάσα πριν δολοφονηθεί, είχε συνάψει σχέση με έναν εκ των κατηγορουμένων, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Η νεαρή μητέρα προχώρησε σε επανασύνδεση με τον Γιώργο Μπάκα, γεγονός που εξόργισε όπως λέγεται, τον πρώην φίλο της που απειλούσε και τον υπαξιωματικό του ΠΝ.

Εκείνο το ζεστό βράδυ του Ιουλίου του 2011, οι δύο εκ των κατηγορουμένων φέρεται να ακολούθησαν το ζευγάρι. Στην παραλία της Φανερωμένης. Ο Γιώργος πυροβολήθηκε και η Νατάσσα στην προσπάθειά της να διαφύγει, δέχτηκε κι αυτή δολοφονική επίθεση χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί το σώμα της. Στην πορεία επέστρεψαν στο μπαρ που εργάζονταν σαν να μην συνέβη τίποτα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο την όλη επίθεση φέρεται να συγκάλυψε η σύζυγος του ενός κατηγορούμενου.

Τα άτομα που εμπλέκονται, αρνούνται την κατηγορία. Πήραν προθεσμία να απολογηθούν στην ΣΤ’ ανακρίτρια Πειραιά την επόμενη εβδομάδα.

Ο δικηγόρος δύο εκ των κατηγορουμένων Γιάννης Γλύκας μιλώντας στο “Τούνελ” τόνισε τα εξής: «Οι εντολείς μου αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τις σοβαρότατες αποδιδόμενες κατηγορίες εις βάρος τους! Η τελική δικαστική κρίση θα είναι η αθώωσή τους»

Το “Τούνελ” επικοινώνησε και με τον δικηγόρο της οικογένειας Μπάκα, αλλά αρνήθηκε στην παρούσα φάση να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. Το ίδιο είπε και η μητέρα της άτυχης Νατάσας. «Δεν μπορώ να πω τώρα κάτι. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία μετά από τόσα χρόνια»

Έγκλημα της Σαλαμίνας 10 χρόνια μετά: Ο εραστής της 22χρονης πίσω από την διπλή δολοφονία

Έγκλημα της Σαλαμίνας: Το «Τούνελ» ερευνούσε χρόνια την υπόθεση, αναζητώντας μάρτυρες

Ένας από τους μάρτυρες ήταν ένας φίλος του δολοφονημένου υπαξιωματικού τους Πολεμικού Ναυτικού, που αποκάλυψε ότι ο Γιώργος δεχόταν απειλές. Ένα βράδυ πριν τη δολοφονία του, του είχε εκμυστηρευτεί ότι κάποιοι τον απειλούν και ζητούν συνάντηση μαζί του. Του είπε ακόμα ότι ίσως χρειαζόταν τη βοήθεια του. Όση ώρα ήταν μαζί, ο φίλος τον ρώτησε αρκετές φορές ποιος τον απειλούσε. Ο Γιώργος αρνήθηκε να του απαντήσει. Θα του το αποκάλυπτε την επόμενη φορά που θα τον έβλεπε, αλλά δεν πρόλαβε. Ο φίλος του τον συμβούλεψε να αποφύγει να πάει σε κάποιο απόμερο μέρος και ο Γιώργος συμφώνησε.

Προτεινόμενα