Έγκυος κομμώτρια αρνείται να κουρέψει πελάτες εμβολιασμένους για κορονοϊό

Έγκυος κομμώτρια: Αρνείται να κουρέψει πελάτες εμβολιασμένους για κορονοϊό

Έγκυος κομμώτρια αρνείται να κουρέψει οποιονδήποτε έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Μάλιστα,η ίδια τονίζει ότι σε όποιον πελάτη του κομμωτηρίου έχει εμβολιαστεί, απλά, θα ακυρώσει το ραντεβού.Όπως έγραψε στη σελίδα του κομμωτηρίου της στο Facebook, το κομμωτήριο στην πόλη Μπάνμπουρι της δυτικής Αυστραλίας δεν κουρεύει εμβολιασμένους. Η συγκεκριμένη ανάρτηση συνοδευόταν από τη φωτογραφία της εγκύου κομμώτριας.

Σύμφωνα με την ίδια, κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση να μην κουρεύει όσους έχουν κάνει το εμβόλιο “με βαριά καρδιά”, αλλά έπρεπε να κάνει “ό,τι είναι καλύτερο για την ίδια και την οικογένειά της που μεγαλώνει”.“Για όσους πελάτες βλέπω ακόμη, ειλικρινά τους ζητάω εάν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό να ακυρώσουν το ραντεβού τους, καθώς δεν είμαι πλέον άνετη να κουρεύω εμβολιασμένους, μιας και πρέπει να κάνω ότι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου που τώρα μεγαλώνει” αναφέρει στην ανάρτησή της η Άμπι Λάκοκ.

Έγκυος κομμώτρια αρνείται να κουρέψει πελάτες εμβολιασμένους για κορονοϊό

Η δημοσίευση της εγκύου κομμώτριας στο facebook

“Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή υποστήριξή σας και ήταν με βαριά καρδιά που πήρα αυτή την απόφαση” συνεχίζει η κομμώτρια.Το ποστ της κομμώτριας έγινε αμέσως viral στα social media και προκάλεσε ανάμικτες αντιδράσεις.Κάποιοι θαύμασαν την απόφαση της Λάκοκ και της ευχήθηκαν τα καλύτερα με το μωρό της, λέγοντας πως υποστηρίζουν την άποψή της.“Συγχαρητήρια και ευχαριστώ για την αντίστασή σου σ’ αυτό το εμβόλιο. Στα σίγουρα έχεις την υποστήριξή μου” έγραψε κάποιος.Ωστόσο, πολλοί άλλοι έμειναν μπερδεμένοι από τη στάση της κομμώτριας, με κάποιον να την χαρακτηρίζει ως την πιο ανόητη που έχει ακούσει ποτέ.“Νομίζω ότι οφείλεις να το ερευνήσεις το πράγμα λίγο περισσότερο” σχολίασε κάποιος άλλος.“Το μέγεθος της άγνοιάς σου και την ανοησίας σου κόβει την ανάσα, νιώθω θλίψη για την οικογένεια που θα αποκτήσεις” σχολίασε ένας άλλος χρήστης, που δεν πήρες και πολύ θετικά την απόφαση της νεαρής κομμώτριας να σταματήσει να κουρεύει όσους πελάτες της έχουν εμβολιαστεί για κορονοϊό.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν