Έγλημα μεγάλης αγριότητας στο Βόλο: Σκότωσαν 47χρονο με σφυριές στο κεφάλι – Το κίνητρο

by Τόνια Τζαφέρη

Βόλος: Ένα ακόμη άγριο έγκλημα έρχεται να ταράξει την ελληνική κοινωνία

Βόλος: Άγριο έγκλημα, που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, έγινε στις 5.30 σήμερα το απόγευμα στο Βόλο με θύμα έναν 47χρονο. Που εμπλέκεται με χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, στην Αλέξανδρου Μέρου 4 στην περιοχή Μοσχάτο, πάνω από τον Περιφερειακό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος Α.Π., μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι. Στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα.

Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή, ο 47χρονος έμπορος οικοδομικών υλικών. Δέχθηκε δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι καθώς και μαχαιριές. Ενώ οι δράστες έβγαλαν από το σπίτι το πτώμα (που βρέθηκε σε παρκάκι ακριβώς απέναντι από το σπίτι), σε θέση μπρούμυτα γυμνός από τη μέση και πάνω και άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα.

Βόλος: Σκότωσαν 47χρονο με σφυριές στο κεφάλι

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κάλεσαν οι ίδιοι οι δράστες. Το πτώμα το θύματος παραμένει στο σημείο της δολοφονίας το οποίο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Με τη σήμανση να συγκεντρώνει στοιχεία, ενώ αναμένεται στο σημείο να πάει και ιατροδικαστής.

Βόλος: Σκότωσαν 47χρονο με σφυριές στο κεφάλι

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αστυνομία κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι. Ο γιός της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών). Ενώ τον τόπο διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος ένας ακόμη δράστης που αναζητείται από την Αστυνομία.

Βόλος: Σκότωσαν 47χρονο με σφυριές στο κεφάλι

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo