Είχε “ομολογήσει” μια μέρα μετά τη δολοφονία ο Αναγνωστόπουλος – Η κίνηση που δεν πρόσεξε κανείς

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Είχε ομολογήσει – Πολλοί το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζουν να προκαλούν ρίγος οι αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο στυγερός δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, εδώ και περίπου ένα μήνα συνεχίζει να υποκρίνεται. Οι αρχές αναμένουν το πότε θα «σπάσει».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο περίλυπος τότε σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνό της, μέχρι που αερομεταφέρθηκε στην Αθήνα. Αρκετά στοιχεία είχαν προκύψει, τη στιγμή που παρατηρούνται κινήσεις ακόμη και στο Instagram.

Σε αυτές τις κινήσεις, ο πιλότος πραγματοποίησε διαφοροποιήσεις, έχοντας αναλάβει το λογαριασμό της Καρολάιν μετά το έγκλημα. Εκεί, βλέπουμε πως αφερνός είχε κλειδώσει το λογαριασμό, κίνηση απολύτως λογική, ώστε να μην έρχονται «βροχή» τα σχόλια, θετικά ή αρνητικά για την υπόθεση, αλλά είχε προβεί σε ακόμη μια κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος είχε αλλάξει την φωτογραφία προφίλ, η οποία δείχνει πλέον την Καρολάιν αγκαλιά με το μωρό τους. Για ποιο λόγο να προχωρήσει, λοιπόν, σε αυτή την κίνηση; Γιατί «πείραζε» το λογαριασμό στο Instagram κατά το δοκούν; Προφανώς θα νόμιζε, ότι έτσι θα έδειχνε το πένθος του, αλλά ουσιαστικά ήταν σαν ομολογία, αν και κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ξεχάσει το κορίτσι.

Δείτε τον λογαριασμό που βρίσκονταν υπό τη διαχείριση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Related posts

Σuναγερμός στον κανάλι Open πριν λίγο

Ανατpοπή φέτος με το Άγιο Φως

Αυτό είναι το τεράστιο Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ που έφαγε πρόστιμο