Είχε τον πιο τραγικό θάνατο μέσα στο χωράφι: Νεκρός γεωργός, τον καταπλάκωσε τον τρακτέρ του την ώρα που όργωνε

by Newsroom i-diakopes.gr
Είχε τον πιο τραγικό θάνατο μέσα στο χωράφι: Νεκρός γεωργός, τον καταπλάκωσε τον τρακτέρ του την ώρα που όργωνε

Ένας γεωργός πήγε να κάνει τη δουλειά του, όπως έκανε κάθε μέρα, όμως βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του, την ώρα που εκείνος όργωνε.
Ατυχήματα μπορούν να συμβούν πολλά κατά τη διάρκεια της ζωής και μάλιστα στη δουλειά ενός ατόμου, ωστόσο μερικά είναι πολύ σοβαρά και μετατρέπονται σε τραγωδίες, όπως για παράδειγμα εκείνη του γεωργού στην Άρτα που σε ηλικία 58 ετών έχασε τη ζωή του.

Είχε τον πιο τραγικό θάνατο μέσα στο χωράφι: Νεκρός γεωργός, τον καταπλάκωσε τον τρακτέρ του την ώρα που όργωνε

Ανείπωτη τραγωδία: Γεωργός βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα της δουλειάς του
Τραγωδία στην Άρτα με έναν 58χρονο να ανασύρεται νεκρός, αφού καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που ο ίδιος χειριζόταν.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο χειριστής του τρακτέρ που καταπλακώθηκε από το βαρύ γεωργικό μηχάνημα την περιοχή Πετσάλια στην Άρτα.

Όπως μεταδίδει το epiruspost, για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν οχήματα και πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Άρτας.

Μετά τον απεγκλωβισμό ο 58χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σταυρούλα Λεβεντάκη: Ο 43χρονος Σκοπιανός ισχυρίζεται πως είχαν σχέση

Αυτά τα 2 ζώδια θα περάσουν ένα καλοκαίρι “όνειρο” – Θα “φυσήξει” ούριος άνεμος στη ζωή τους

“Επειδή είναι αλλοδαπός”: Τι ποινή θα λάβει ο Σκοπιανός που ομολόγησε την δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας;

Πασίγνωστη Ελληνίδα, μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της – Δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Έσπασε τη σιωπή της η 60χρονη που φέρεται να πάτησε το σκυλί στη Γαστούνη – Για αυτό δεν σταμάτησε

Προτεινόμενα