Εικόνα που κόβει την ανάσα: Η 35χρονη Ιωάννα αποκαλύπτει το πρόσωπο της μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Ιωάννα βιτριόλι: Αποκαλύπτει το πρόσωπο της μετά την επίθεση

Ιωάννα βιτριόλι: Λίγες ώρες μένουν για τη δίκη της υπόθεσης της Ιωάννας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Ιωάννα βιτριόλι: Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τη δίκη της υπόθεσης της Ιωάννας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Την Τετάρτη, η 37χρονη που επιτέθηκε άγρια με βιτριόλι στην Ιωάννα, θα δικαστεί και θα αποφασιστεί η ποινή της. Η βιτριολίστρια θα κληθεί μπροστά στους δικαστές και στο θύμα της Ιωάννα Παλιοσπύρου, να απολογηθεί για όλα όσα προκάλεσαν την επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα της όμορφης 34χρονης στις 20 Μαΐου 2020.

Στόχος των δικαστών είναι η δική να ξεκινήσει κανονικά και να ολοκληρωθεί το γρηγορότερο και μάλιστα πριν η κατηγορούμενη από την Αμφιλοχία κλείσει τον 18ο μήνα της προφυλάκισης της, ώστε να μην χρειαστεί ούτε για μια ημέρα να μείνει εκτός φυλακής.

Το MEGA παρουσίασε αδημοσίευτες φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης, εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου του 2020 στη Καλλιθέα.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ιωάννα βιτριόλι: Αποκαλύπτει το πρόσωπο της μετά την επίθεση

Δικάζεται η βιτριόλιστρια που κατέστρεψε στο όμορφο πρόσωπο της Ιωάννας

Εικόνες που τραβήχτηκαν λίγα λεπτά μετά την τραγωδία. Φαίνεται το βιτριόλι που «βράζει» ακόμα στη γωνία, δίπλα στο ασανσέρ. Εκεί όπου η Ιωάννα έγειρε από ένστικτο να φυλαχτεί από τη γυναίκα που ήθελε το κακό της. Σ’ αυτές μπορεί να δείτε πώς στάζουν ακόμα οι τοίχοι από το καυστικό υγρό.

Η Ιωάννα έχει βγει τρέχοντας από την είσοδο των γραφείων, ουρλιάζοντας απ’ τον πόνο. Μάλιστα, δεν μπορούσε ακόμα να καταλάβει το κακό που είχε συμβεί.

Τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ γνωστά, ενώ όλοι περιμένουμε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα