Εικόνες ντροπής: Έστειλαν στους σεισμόπληκτους άπλυτα εσώρουχα, νυφικά και αποκριάτικες στολές

Σεισμόπληκτοι: Τους έστειλαν άπλυτα εσώρουχα, νυφικά και αποκριάτικες στολές

Αντιμέτωποι με αδιανόητες συμπεριφορές είναι οι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου. Οι άνθρωποι προσπαθούν με νύχια και με δόντια, να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά το χτύπημα του εγκέλαδου πριν από μερικές μέρες. Παρά την ταλαιπωρία τους όμως, έχουν να αντιμετωπίσουν τα ορισμένα απρόοπτα.

Κι αυτό διότι κάποιοι συνδύασαν την αλληλεγγύη με το… ξεσκαρτάρισμα, στέλνοντας στους σεισμόπληκτους της Κρήτης ότι δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους για να τους βοηθήσουν.

Μέσα σε όλα τα αγαθά που έστειλαν στο Αρκαλοχώρι, οι εθελοντές βρήκαν παλιά και σκισμένα ρούχα, άπλυτα εσώρουχα ακόμα και αποκριάτικες στολές και νυφικά!

Σε σχετική ανάρτησή του ο Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Γιανναράκης γράφει: «Αγαπητοί αδελφοί, βοηθώ τον συνάνθρωπο μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια του και την ανάγκη του. Μας έχετε στείλει πολλούς τόνους ρούχα άχρηστα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, κουβέρτες σκοροφαγομενες, φορεμένα σκισμένα καλσόν, άπλυτα εσώρουχα, σκισμένα σεντόνια, χιλιάδες παπούτσια σκισμένα. Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρταρω πατάρι, ντουλάπα. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε. Μην στέλνετε κουρέλια και σκουπίδια».

Εικόνες ντροπής: Έστειλαν στους σεισμόπληκτους άπλυτα εσώρουχα, νυφικά και αποκριάτικες στολές

Η δημοσίευση για όσα έστειλαν στους σεισμόπληκτους που προκαλεί ντροπή

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν