«Είναι δολοφόνοι όλοι τους»: Ξέσπασε ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που «χάθηκε» στα Τέμπη

Πατέρας Δημήτρη Ασλανίδη: Σχολίασε την απόφαση του ανακριτή να μην προφυλακίσει τον σταθμάρχη που έφυγε από το πόστο του πριν από τη λήξη της βάρδιας

Ατελείωτο πόνο σε δεκάδες οικογένειες έχει σκορπίσει η φονική σύκρουση των δύο τρλεων στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Ένας εξ αυτών και ο 26χρονος Δημήτρης Ασλανίδης, του οποίοι ο πατέρας προσώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα. Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας, του οποίου το παιδί σκοτώθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε στον Alpha και σχολίασε την απόφαση του ανακριτή να μην προφυλακίσει τον έμπειρο σταθμάρχη που έφυγε από το πόστο του πριν από τη λήξη της βάρδιάς του.

«Είναι δολοφόνοι όλοι τους»: Ξέσπασε ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που «χάθηκε» στα Τέμπη

Ο πατέρας Δημήτρη Ασλανίδη ξέσπασε για τον άδικο θάνατο του 26χρονου γιου του

Δεν ξεκινήσαμε καλά. Πιστεύαμε ότι οι ανακριτές θα κάνουν καλύτερη δουλειά. Είναι δυνατόν ο υπεύθυνος σταθμάρχης να κλαίγεται; Είχε μια δουλειά, ας παραιτούνταν, αν δεν μπορούσε να την κάνει. Εγώ είμαι άνεργος, η γυναίκα μου είναι άνεργη και τα παιδιά μας είναι του μεροκάματου.

Με ποια κριτήρια τον άφησαν ελεύθερο που είναι ο βασικός σταθμάρχης. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν τα παιδιά του, αν πάει φυλακή, τα δικά μου παιδιά είναι ψυχολογικά χάλια. Αθωώνουν αυτοί, για να αθωώσουν και τους υπόλοιπους; Είναι δολοφόνοι όλοι τους!

Εγώ, όταν υπηρέτησα στον στρατό και ο γιος, αν λείπαμε μια στιγμή από σκοπιά, θα τρώγαμε πέντε χρόνια φυλακή. Εδώ άφησε τον άπειρο συνάδελφό του, σκότωσε 57 ανθρώπους, 3 παιδιά είναι στη ΜΕΘ. Είναι πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Έπρεπε να τους μαζέψουν από την πρώτη μέρα. Και ποιο πολιτικό πρόσωπο τους έβαλε να κάνουν αυτές τις δουλειές.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo