«Είναι επικίνδυνη»: Ξέσπασμα γιου εναντίον της αντιεμβολίστριας μητέρας του

Γιος αντιεμβολίστριας: Ξεσπά εναντίον της μητέρας του και την θεωρεί επικίνδυνη

Γιος αντιεμβολίστριας: Επιτίθενται κατά της μητέρας του! Την θεωρεί επικίνδυνη για τη δημόσια σφαίρα!

Γιος αντιεμβολίστριας: Ο 21χρονος Σεμπάστιαν Σεμιράνι δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την 54χρονη μητέρα του. Η μαμά του υποστηρίζει θεωρίες συνωμοσίας. Μάλιστα, είναι νοσοκόμα και δηλώνει αντιεμβολίστρια. Η ίδια, έχει πει στον γιο της ότι είναι μέρος μιας «παγκόσμιας συνωμοσίας», που έχει ενορχηστρωθεί από τη CIA. Πιστεύει ακόμη ότι αυτή η «παγκόσμια συνωμοσία» θα καταστρέψει τον μισό πληθυσμό του Ηνωμένου Βασιλείου μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Για αυτούς τους λόγους ο γιος, στράφηκε κατά της μητέρας του και την κατηγορεί, πως θέτει σε κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων. «Αυτό που κάνει είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτά είναι τα 5 λεπτά δημοσιότητάς της», τόνισε.

Η Σεμιράνι ερευνάται από την αστυνομία μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά γιατρών, οι οποίοι – σύμφωνα με την ίδια – συμμετείχαν σε γενοκτονία και πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με «δίκες της Νυρεμβέργης». Οι εμβολιαστικές ομάδες πρέπει να μετονομαστούν σε «ομάδες θανάτου», είπε και αναφέρθηκε στη δημόσια υπηρεσία υγείας της Αγγλίας ως «νέο Άουσβιτς» στη διάρκεια συγκέντρωσης το Σάββατο.

Της απαγορεύτηκε επίσης η παρουσία στα social media λόγω διασποράς παραπληροφόρησης, καθώς υποστήριξε ότι τα συμπτώματα της Covid-19 προκαλούνται από το 5G και τα εμβόλια «παρασκευάστηκαν με βιασύνη» γιατί «θέλουν να σε σκοτώσουν».

Γιος αντιεμβολίστριας: Ξεσπά εναντίον της μητέρας του και την θεωρεί επικίνδυνη

Γιος αντιεμβολίστριας: Η νέα επίθεση κατά της μητέρας του

Ο Σεμπάστιαν εξαπέλυσε σήμερα επίθεση στις θεωρίες συνωμοσίας της μητέρας του, τις οποίες προσπάθησε να επιβάλει στα παιδιά της όταν ήταν πιο μικρά. Ο γιος ανησυχεί επίσης για τις πολιτικές πεποιθήσεις της μητέρας του. Μπορεί να αγγίζουν την ακροδεξιά, παρά το γεγονός ότι τα παιδιά της έχουν πατέρα Ιρανό.

«Οι άνθρωποι τη λαμβάνουν υπόψη τους ως μια πηγή αλήθειας και εύχομαι να μπορούσα να τους πω ότι η μαμά μου δεν είναι ο άνθρωπος που νομίζουν. Είναι κάποια, με τεράστια ιδιοτέλεια και λατρεύει να είναι το επίκεντρο της προσοχής».

Αντιμεβολίστρια: Τα σχόλια του γιου της

Όταν ρωτήθηκε αν η σχέση του θα φτιάξει ποτέ, ο Σεμπάστιαν είπε: «Νομίζω ότι η κατάσταση έχει προχωρήσει πολύ. Δεν θα έχω ποτέ ξανά σχέση με τη μητέρα μου. Και γι’ αυτό είναι σημαντικό αν κάποιος έρθει σε εσένα και σου πει: “Αρχίζω να πιστεύω όλα αυτά τα πράγματα”, κόψε το από τη ρίζα. Διότι χρειάζονται δύο χρόνια για να χάσει ολοκληρωτικά κάποιον».

Τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, καθώς εμφανίστηκε σε δύο συγκεντρώσεις κατά των εμβολιασμών.

«Πρέπει να με ακούσεις. Εσύ και η αδερφή σου θα πεθάνετε. Η CIA συνωμοτεί και ο μισός πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου θα πεθάνει σε πέντε χρόνια», του έγραψε.

Σύμφωνα με τον Σεμπάστιαν, η παιδική του ηλικία ήταν δύσκολη λόγω της εμμονής της μητέρας του με τις θεωρίες συνωμοσίας. Τον έκαναν να πιστεύει ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει. «Ήταν κόλαση», εξομολογήθηκε.

Γιος αντιεμβολίστριας: Ξεσπά εναντίον της μητέρας του και την θεωρεί επικίνδυνη

Γιος αντιεμβολίστριας: Δείτε το ρεπορτάζ με το περιστατικό

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo