«Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας»: Ανάρτηση ξέσπασμα από την Ιωάννα Χαρδαλιά

Ιωάννα Χαρδαλιά: Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, απάντησε σε χρήστη των social media

Ιωάννα Χαρδαλιά: Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, απάντησε σε χρήστη των social media. Ο χρήστης σχολίασε ως «ευχάριστο νέο», το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Οργισμένη και βαθύτατα στενοχωρημένη, η 20χρονη κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, απάντησε σε έναν -εκ των πολλών- χρηστών των social media. Ακόμη και μπροστά στην σοβαρή περιπέτεια υγείας ενός ανθρώπου, έσπευσαν να βγάλουν χολή και να χαρακτηρίσουν το γεγονός ότι ο 52χρονος Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη καρδιακό ισχαιμικό επεισόδιο, ως «ευχάριστο γεγονός».

Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, έκαναν τουλάχιστον πικρόχολα σχόλια, ευχόμενοι -άλλοι- τα χειρότερα για τον κ.Χαρδαλιά. Τέτοια σχόλια, όμως, φτάνουν να τα διαβάσουν και τα μέλη της οικογένειάς του. Η Ιωάννα Χαρδαλιά, φοιτήτρια της Νομικής, με ένα πολύ συγκροτημένο σημείωμα, επισήμανε στην απάντησή της στον άγνωστο που σχολίασε κατ’ αυτό τον τρόπο για τον πατέρα της. Κλείνει μάλιστα το σχόλιό της, υπογράφοντας ως «η κόρη εκείνου, που σας έκανε χαρούμενο σήμερα».

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’ όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Δείτε την απάντηση της Ιωάννας Χαρδαλιά

Ιωάννα Χαρδαλιά: «Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo