«Είσαι βρωμερός και άθλιος»: «Σκοτώθηκαν» Γεωργιάδης – Σπίρτζης στον αέρα της τηλέορασης

Άδωνις Γεωργιάδης: Άγρια πολιτική κόντρα με αφορμή την υπόθεση του Κολωνού

Η υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μια άγρια πολιτική κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και στον τομεάρχη προστασίας του πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ. Άδωνις Γεωργιάδης και Χρήστος Σπίρτζης «σκοτώθηκαν» στον τηλεοπτικό αέρα.

Αφορμή για τον έντονο διαξιφισμό στάθηκαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έκανε λόγο για «επανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη», μιλώντας για την φρικτή υπόθεση παιδεραστίας στα Σεπόλια, κάνοντας λόγο για μεγάλη καθυστέρηση στην ταυτοποίηση και την δημοσίευση των ονομάτων των εμπλεκομένων.

«Τόσο οι Αρχές όσο και η κυβέρνηση οφείλουν να γνωρίζουν πως κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, να δώσει ονόματα στη δημοσιότητα ή να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η πολιτική διαμάχη με τον Χρήστο Σπίρτζη

«Χυδαιολογεί για κάτι κατά του Θεοδωρικάκου που δεν έχει καμία δυνατότητα να παρέμβει. Θα έπρεπε να ντρέπεστε πραγματικά είναι πολύ χυδαίο αυτό που κάνετε. Ο κ. Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη την υπόλοιπη ζωή του γι αυτά που λέει, είναι άθλιοι και βρωμεροί στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο