«Έκανα λάθος! Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες»: Απολογήθηκε δημόσια ο Λευτέρης Πετρούνιας

Λευτέρης Πετρούνιας: «Έκανα λάθος! Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες»

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες. Ανέφερε ότι η διατύπωση του τρόπου σκέψης του ήταν εντελώς λάθος, αναφορικά με τη δήλωση του σχετικά με το ελληνικό #MeToo.

Οι δηλώσεις του σχετικά με το ελληνικό #ΜεΤοο προκάλεσαν σάλο, με τον ίδιο να προχωράει σε αναδιατύπωση μέσω των social media. Ο Έλληνας πρωταθλητής προχώρησε σε νέα τοποθέτηση, λέγοντας στην αρχική του τοποθέτηση…

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου».

«Έκανα λάθος! Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες»: Απολογήθηκε δημόσια ο Λευτέρης Πετρούνιας

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Στάθηκα από την πρώτη στιγμή δίπλα στη Σοφία Μπεκατώρου. Ήμουν μαζί με την Άννα Κορακάκη στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων συμβολίζοντας την ισότητα των δύο φύλλων. Πάνω από όλα είμαι πατέρας δύο κοριτσιών και ανησυχώ γι’ αυτόν τον σάπιο κόσμο που μεγαλώνουν. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας».

Τέλος, είπε ότι: «Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν