«Έκανα τα πάντα»: Ο γιατρός της Τζωρτζίνας απαντά στην οικογένεια Πισπιρίγκου μετά τη μήνυση που δέχτηκε

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Οι δηλώσεις του γιατρού που ανέλαβε την Τζωρτζίνα

Η υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά συνεχίζεται με όσους εμπλέκονται να δίνουν καταθέσεις και να μιλούν για τα όσα γνωρίζουν προκειμένου οι αρχές να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Ηλιάδης αναφέρει ότι έκανε το καθήκον του και κράτησε στη ζωή τη Τζωρτζίνα: «Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων».

Η μήνυση φαίνεται πως κατατέθηκε μετά τις δηλώσεις του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος ανέφερε ότι  η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Περισσότερα στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Από την άλλη η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατέθεσαν από κοινού τη μήνυση ισχυρίζονται πως πήγαιναν στο νοσοκομείο να δουν το παιδί όμως ο ίδιος ο γιατρός -όπως λένε- τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορονοiou.

Να σημειωθεί ότι και ο Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει μήνυση κατά του γιατρού της κόρης του Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Related posts

10ετής φυλάκιση και αβάσταχτο πρόστιμο: Νέες τεράστιες ποινές σε Έλληνες οδηγούς που πολλοί αγνοούν

Έδωσε 3 ευρώ, κέρδισε 7,1 εκατ.: Από εκεί είναι ο μεγάλος νικητής που έγινε ζάμπλουτος σε ένα βράδυ

Αυτό είναι το πρόστιμο που “έφαγε” ο Σκλαβενίτης από την περιφέρεια Αττικής και αυτός ο λόγος