Έκανε το όνειρο του πραγματικότητα: Έφηβος με εγκεφαλική παράλυση μαθαίνει πως γίνεται δεκτός στο Χάρβαρντ και γίνεται viral για τον σωστό λόγο

ΗΠΑ: Ο 17χρονος Μάθιου που μας έκανε να συγκινηθούμε

Ο 17χρονος Μάθιου Μισλένσκι μαζί με την αδερφή του έγιναν viral για όλους τους σωστούς λόγους. Το βίντεο τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δίνει ελπίδα πως αυτός ο κόσμος γίνεται πιο φωτεινός.

Το όνειρο που είχε από την ηλικία των επτά ετών, να φοιτήσει δηλαδή στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, επλήρωσε ο Μάθιου Μισλένσκι, ο οποίος γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και η αντίδρασή του, όταν το έμαθε, προκάλεσε συγκίνηση σε όσους την παρακολούθησαν.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει πλέον viral, ο Μάθιου και η δίδυμη αδελφή του, Μαγκνταλένα, αμφότεροι 17 ετών, διακρίνονται να κάθονται μπροστά από έναν φορητό υπολογιστή, ελέγχοντας την κατάσταση της αίτησής του για το Χάρβαρντ. Όταν βλέπουν τα αποτελέσματα, τα αδέλφια τρελαίνονται από τη χαρά τους και αρχίζουν να ουρλιάζουν και να αγκαλιάζονται.

ΗΠΑ: Η στιγμή που ο Μάθιου μαθαίνει τα ευχάριστα

@thewoodstockacademy I’m not crying, YOU’RE crying! ? Senior Magda Myslenski shared this video of her twin brother, Matthew, finding out he was ACCEPTED TO HARVARD! Congratulations Matthew! ? You make us so proud. Two wonderful human beings right here! ❤️ Now, please pass the tissues. ? #collegeacceptance #accepted #harvard #reactionvideos ♬ original sound – thewoodstockacademy

«Όχι», ακούγεται να ουρλιάζει η Μαγκνταλένα, αδυνατώντας να πιστέψει αρχικά αυτό που πέτυχε ο αδερφός της.

«Ήμουν σοκαρισμένος, νομίζω ότι ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου», δήλωσε ο Μάθιου στο NBC Connecticut, όταν του ζητήθηκε να μοιραστεί τις σκέψεις του για το επίτευγμά του.

Η φοιτητική εφημερίδα του Χάρβαρντ ανέφερε ότι μόλις το 7,56% των πρώτων υποψηφίων έγινε δεκτό στην τάξη του 2027 – το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό από την ίδρυση του κολεγίου το 1636.

«Ενθουσιάζομαι τόσο πολύ κάθε φορά που μιλάω γι’ αυτό, επειδή ο Μάθιου δούλεψε τόσο σκληρά», ανέφερε από την πλευρά της, η αδερφή του, Μαγκνταλένα στο NBC Connecticut.

Πέρα από το ακαδημαϊκό κομμάτι «έπρεπε να δουλέψω και σωματικά για να φτάσω σε ένα σημείο που να μπορώ να κάνω αυτό που θέλω», εξήγησε ο Μάθιου.

Για το επίτευγμα του 17χρονου και την επιμονή του, μίλησε και μια καθηγήτριά του από το γυμνάσιο Woodstock στο Κονέκτικατ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «νομίζω ότι αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Λέει πολλά για τον χαρακτήρα της οικογένειάς του. Διδάχθηκε από μικρή ηλικία ότι αν θέλεις να πετύχεις, πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να μην τα παρατήσεις. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μήνυμα».

Ο Μάθιου σκοπεύει να σπουδάσει βιολογία και να ακολουθήσει καριέρα στην ιατρική, σύμφωνα με το προφίλ του στην ιστοσελίδα του γυμνασίου του Woodstock. «Δεν βάζω κανέναν περιορισμό στον εαυτό μου και θέλω να εμπνεύσω τους άλλους να κάνουν το ίδιο» συμπλήρωσε.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη