Έκανε το θαuμα της η Παναγία: Με Eπιτuxiα η Mεταμoσxεuσn ήπατος στον 18χρονο Μάριο από το Αγρίνιο

Έκανε το θαuμα της η Παναγία: Με Eπιτuxiα η Mεταμoσxεuσn ήπατος στον 18χρονο Μάριο από το Αγρίνιο

Τη ζωή του κέρδισε εκ νέου, μετα την επιτυχή μεταμόσχευση ήπατος στο Τορίνο, ο 18χρονος Μάριος από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε εμφανίσει οξεία ηπατική ανεπάρκεια, οφειλόμενη σε ένα εκ γενετής σπάνιο σύνδρομο, το οποίο πλήττει κυρίως το ήπαρ.

Ο 18χρονος Μάριος είχε αναχωρήσει αργά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 16 Νοεμβρίου, με αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας, για το εξειδικευμένο κέντρο μεταμόσχευσης ήπατος στο Τορίνο της Ιταλίας.

Έκανε το θαuμα της η Παναγία: Με Eπιτuxiα η Mεταμoσxεuσn ήπατος στον 18χρονο Μάριο από το Αγρίνιο

Ο Μάριος γεννήθηκε με μία σπάνια πάθηση στο ήπαρ. Από τους πρώτους μήνες της ζωής του νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Βελγίου. Παρά τις δυσκολίες πήγαινε κανονικά σχολείο και κατάφερε φέτος να μπει στο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα. Όμως, ξαφνικά το καλοκαίρι ξεκίνησε ένας Γολγοθάς χωρίς τέλος.

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ασχολήθηκε ο ίδιος προσωπικά με το θέμα του 18χρονου Μάριου και σήμερα το πρωί το κέντρο της Ιταλίας ενημέρωσε τις υγειονομικές Αρχές της χώρας μας ότι ο 18χρονος Μάριος υπεβλήθη επιτυχώς σε μεταμόσχυεση ήπατος.

Σε σχετική ανάρτηση ο κ Γεωργιάδης αναφέρει:

Δείτε τις αναρτήσεις της μητέρας του:

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τον Αλέξη Τσίπρα: Προανήγγειλε τη δημιουργία νέου κόμματος – Auτo είναι το όνομα

Ευτυxισμένος μπαμπάς ο Γιώργος Τσαλίκης: Μόλις έγινε γνωστή η ευxάριστη είδηση

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Παραιτείται ο Ανδρουλάκης από το ΠΑΣΟΚ; Οι 4 υποψήφιοι πρόεδροι

Xαμoς στην παρουσίαση του βιβλίου του Τσίπρα – Φώναζαν: «Να τος ο πρωθυπουργός!»

Ξεκίνησαν να πέφτουν οι Kλnσεις στα σούπερ μάρκετ – Ποια παpάBασn μπαίνει στο στόχαστρο της Τροχαίας

Προτεινόμενα