«Έκαψε» την Πισπιρίγκου ο Δασκαλάκης: Το μήνυμα που έστειλε μια μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Μάνος Δασκαλάκης: Στο sms η Ρούλα Πισπιρίγκου προανήγγειλε την ανακοπή καρδιάς της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε στο δικαστήριο ένα μήνυμα που είχε ανταλλάξει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, το οποίο μάλιστα ανατρέπει τα δεδομένα στη δίκη.

Η Γιώτα Κηπουρού αποκάλυψε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου που φαίνεται ότι την «καίει».

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, στο εν λόγω sms, η 34χρονη κατηγορουμένη το έγραψε σαν να προαναγγέλλει μία ημέρα πριν από την ανακοπή καρδιάς της Τζωρτζίνας, τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Υπάρχει, δηλαδή μήνυμα της μητέρας πριν υποστεί την ανακοπή η 9χρονη, που φαίνεται ότι λέει «και που να δεις τι θα γίνει αύριο».

Αυτό το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου κρίνεται ίσως το πιο σημαντικό και έχει περάσει πλέον στα χέρια του Μάνου Δασκαλάκη από την πρώην κολλητή φίλη της εν διαστάσει συζύγου του.

Μάνος Δασκαλάκης: Απαντά στη μήνυση του Αλέξη Κούγια

Ο συνήγορος του πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα δήλωσε, μεταξύ άλλων, στα τηλεοπτικά συνεργεία: «Έχει δικαίωμα η υπεράσπιση να καταθέσει τη συγκεκριμένη μήνυση. Ωστόσο, είναι μάλλον μία προσπάθεια να απομακρύνει το ενδιαφέρον από το πραγματικά σημαντικό, δηλαδή τι θα πουν οι γιατροί. Ο κ. Δασκαλάκης επίσης κατέθεσε στο ακροατήριο πράγματα τα οποία δεν είχαν προκύψει για να ερωτηθούν νωρίτερα στη διαδικασία. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα, με την πρώτη γιατρό που εξετάστηκε».

Related posts

Έκτακτη Προειδοποίηση για σεισμό – «τέρας» στην Ελλάδα: Δείτε ποια περιοχή κινδυνεύει άμεσα

Αυτοκίνητο: Έρχоνται Σαββατοκύριακα χωρίς ΙΧ

Τον σκóτwσε με τα μωρομάντηλα και τον έβγαζε φώτο: Νεκpός 3χpоνος από τα χέρια της μnτριάς του, σε σоκ οι γоνείς