«Εκκενώνουμε το σπίτι μας. Πήραμε τα σκυλάκια μας. Ο Θεός μαζί μας»: Κραυγή αγωνίας από τον Ηλία Μαμαλάκη

Ηλίας Μαμαλάκης: «Εκκενώνουμε το σπίτι μας. Πήραμε τα σκυλάκια μας. Ο Θεός μαζί μας»

Ηλίας Μαμαλάκης: Ο σεφ σημειώνει, πως το παρανάλωμα δεν συνέβη από τυχαία αυτανάφλεξη

Ηλίας Μαμαλάκης: Ο διάσημος μάγειρας ανακοίνωσε με δημοσίευση του στο Facebook, ότι εγκαταλείπει το σπίτι του λόγω της πύρινης λαίλαπας που κατακαίει την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, ο σεφ σημειώνει πως το παρανάλωμα δεν συνέβη από τυχαία αυτανάφλεξη.

Ηλίας Μαμαλάκης: Όσα ανέφερε στην ανάρτησή του

«Αν νομίζετε ότι όλο αυτό το παρανάλωμα είναι από τυχαία αυτανάφλεξη γελιέστε. Είτε εχθροί της πατρίδας ή του πολιτεύματος. Ψυχάκιες πυρομανείς. Έδωσε θάρρος ο ένας στον άλλο και κάνανε την πατρίδα μας στάχτη. Εμείς θα αντισταθούμε θα στεγνώσουμε τα δάκρυα μας, θα ατσαλώσουμε τις ψυχές μας και θα σταθούμε όρθιοι. Πολλοί θα ξεκινήσουν από το μηδέν, άλλοι πάλι από το παραπέντε»

Εμείς εκκενώνουμε το σπίτι μας. Πήραμε τα σκυλάκια μας και ζητήσαμε φιλοξενία που μας δόθηκε απλόχερα. Όμως ακόμα δεν εγκαταλείπουμε το σπίτι μας εδώ θα είμαστε μέχρι την προτελευταία στιγμή. Η φωτιά είναι Σταμάτα και Ροδόπολη και τρέχει προς Διόνυσο. Τα εγγόνια μας ήδη είναι σε ασφαλές σπίτι, ο θεός μαζί μας».

«Έχουμε αρκετά ησυχάσει.  Σύμφωνα με πληροφορίες από φιλη στην Ροδόπολη με πληροφόρησε ότι η φωτιά αναχαιτίστηκα εκεί. Και όντως εδώ ο καπνός και η στάχτη μειώθηκαν. Εμείς θα μείνουμε σπίτι. Μόνο αν ειδοποιηθούμε από την πολιτική. Προστασία θα φύγουμε. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση που αποδεικνύει ότι το διαδίκτυο έχει και όμορφες καλές στιγμές»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Εκκενώνουμε το σπίτι μας. Πήραμε τα σκυλάκια μας. Ο Θεός μαζί σας»

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη στο Facebook

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo