Έκλαιγαν οι γιαγιάδες της μικρής Λυδίας όταν συναντήθηκαν

Μικρή Λυδία: Έκλαιγαν οι γιαγιάδες της όταν συναντήθηκαν

Μικρή Λυδία: Έκλαιγαν οι γιαγιάδες της όταν συναντήθηκαν

Μικρή Λυδία: Η 11μηνών κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν, βρίσκεται στην αγκαλιά της γιαγιάς της Σούζαν Ντε λα Κουέστα.

Η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, παρέδωσε το μωρό στη μάνα της δολοφονημένης Καρολάιν. Ύστερα από την απόφαση της εισαγγελίας δηλώθηκε, ότι η προσωρινή επιμέλεια θα δοθεί στη Σούζαν.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο DEBATER ο Βασίλης Γαλάνης, συνεργάτης του δικηγόρου Θανάση Χαρμάνη που έχει αναλάβει την οικογένεια της Καρολάιν, η διαδικασία έγινε σε πολύ θετικό κλίμα.

Όπως είπε, όταν συναντήθηκαν οι δυο γιαγιάδες, έκλαιγαν και οι δυο από συγκίνηση. Η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου έδωσε τη μικρή Λυδία στη Σούζαν, που την πήρε και την κράτησε αρκετή ώρα. Της εξήγησε κάποια πρακτικά και ιατρικά θέματα για το παιδί. Η μητέρα του πιλότου ζήτησε μάλιστα να έρθει μαζί της, όμως η Σούζαν ήθελε να μείνει μόνη της με το παιδί.

Η μικρή Λυδία, ήταν ήρεμη. Έκλαψε μόνο για 5 λεπτά και μετά αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς της, είπε ο κύριος Γαλάνης.

Η τελική απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας αναμένεται να δοθεί τον Σεπτέμβριο. Τότε θα κριθεί οριστικά για το ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα του παιδιού. Η μικρή πριν καλά καλά περπατήσει, η ζωή της έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Μικρή Λυδία: Έκλαιγαν οι γιαγιάδες της όταν συναντήθηκαν

Καταπέλτης η εισαγγελία για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο και πατέρα της μικρής Λυδίας

Η εισαγγελία ανηλίκων ήταν καταπέλτης κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του πατέρα της και δολοφόνου της μητέρας της στα Γλυκά Νερά. Αποφάνθηκε ότι για διασφάλιση της ομαλής συναισθηματικής, ψυχικής και ηθικής διάπλασης του παιδιού, το καλύτερο περιβάλλον αυτή τη στιγμή είναι αυτό της Αλοννήσου. Επίσης, αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 33χρονο πιλότο.

Οι εκθέσεις των κοινωνικών λειτουργών και για τις δυο οικογένειες ήταν θετικές. Η εισαγγελία έκρινε ότι η διαβίωση σε ένα πιο υγιές, πιο ήρεμο περιβάλλον σαν αυτό της Αλοννήσου, αυτή τη στιγμή είναι ο, τι καλύτερο για το παιδί.

Το καλύτερο για τη μικρή Λυδία είναι να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα, όπου θα διεξαχθεί η δίκη του πατέρα της. Επιπλέον είναι καλό να βρίσκεται μακριά από εκείνον. Αυτό διότι βρίσκεται στη φυλακή. Είναι σαφές ότι δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην κόρη του, αλλά και λόγω της φύσης του χαρακτήρα του.

Μικρή Λυδία: Δείτε το αποκλειστικό βίντεο – Έκλαιγαν οι γιαγιάδες

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo