Εκλογές 2023: Με τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθήνας ο καλλιτέχνης «Μιθριδάτης»

Εκλογές 2023: Η υποψηφιότητα του γνωστού καλλιτέχνη «Μιθριδάτη»

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για τις εκλογές 2023, του γνωστού ράπερ «Μιθριδάτη». Ο καλλιτέχνης και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα προκάλεσε έκπληξη με την υποψηφιότητα του.

Αν και τον Οκτώβριο του 2022 είχε διαψεύσει την υποψηφιότητά του, εν τέλει ο «Μιθριδάτης» θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο γνωστός ράπερ τότε είχε ειρωνευτεί δημοσίευμα εφημερίδας που ανέφερε ότι θα βρεθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, την Πρωταπριλιά ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε και στίχους από τραγούδι του «Μιθριδάτη», αποκαλύπτοντας έτσι την επιλογή να τον έχει στα ψηφοδέλτια του Νότιου Τομέα της Αθήνας.

««Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα

δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα».

Τα έχει πει ο Μιθριδάτης.

Γι’ αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Τον καλωσορίζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Εκλογές 2023: Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για την υποψηφιότητα του «Μιθριδάτη»

Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον «Μιθριδάτη». «Πιστεύω ότι μετά το ‘φταίνε όλοι’ το πήγανε και λίγο στο ‘εντάξει, δεν φταίμει εμείς, φταίνε όλοι οι άλλοι», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Προτροπή προς τους ψηφοφόρους για να μην στα χρωστάω, τώρα θα σε ψηφίσω», ανέφερε με χιούμορ ο Αλέξης Τσίπρας παραφράζοντας στίχους του «Μιθριδάτη». «Η αλήθεια είναι ότι θα είναι καλό αυτό αν το συνδυάσουμε», απάντησε ο καλλιτέχνης.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε επίσης πως «το πιο σημαντικό γαι εμένα είναι ο κόσμος που είναι αγανακτισμένος και οργισμένος να πάει στην κάλπη. Ανεξάρτητα τι θα ψηφίσει».

Related posts

Τροχαίο με δύο νεκρούς στη χώρα μας πριν λίγο

Θρiλερ: Δύτες βρήκαν το πτwμα 11χρονnς που είχε εξαφανıστεί σε ποτάμι – Ο ύποπτος είναι φίλος της οικογένειας

Αληθινή κόλαση : Φωτιά σε πολυκατοικία 14 ορόφων