Εκπλήξεις με lockdown φέρνουν τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: Αλλαγές στους χώρους εστίασης

Lockdown για ανεμβολίαστους: Νέο μέτρο “έκπληξη” για όσους αρνούνται τα εμβόλια

Lockdown για ανεμβολίαστους: Αλλαγές από σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, για όσους παραμένουν ανεμβολίαστοι. Τα νέα μέτρα αφορούν στους χώρους εργασίας, σε σχολεία, σε κλειστούς χώρους εστίασης, στην ψυχαγωγία αλλά και στα ταξίδια.

Τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους φέρνουν όμως εκπλήξεις στην εστίαση. Ουσιαστικά αποκλείουν και τις οικογένειες με παιδιά άνω των 12 ετών από τους κλειστούς χώρους. Αυτό γιατί τα παιδιά 12 ετών και πάνω θα μπορούν να μπουν σε εστιατόρια και καφετέριες, μόνο αν έχουν κάνει το εμβόλιο. Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη που αποκαλύφθηκε με τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ.

Ανεμβολίαστοι: Εκπλήξεις σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία τους σε χώρους εστίασης

Η εστίαση λοιπόν καλείται να σηκώσει τεράστιο βάρος. Από τη μία για την εφαρμογή των μέτρων και από την άλλη με τον διαρκή περιορισμό των πολιτών που μπορούν να μπουν στα μαγαζιά. Ήδη οι επαγγελματίες της εστίασης δηλώνουν εφνιδιασμένοι και αναμένεται να ζητήσουν εξηγήσεις.

Μην ξεχνάτε πάντως πως υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και σε όλους τους ανοιχτούς χώρους όπου υπάρχει συνάθροιση

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο