«Έκρηξη» on air για Κούγια και Λιάγκα: Σφοδρή αντιπαράθεση για την υπόθεση στο ΑΤ Ομόνοιας

Κούγιας – Λιάγκας: «Σφάχτηκαν» στον αέρα της τηλεόρασης

Η εκπομπή Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ασχολήθηκε με την καταγγελία βιασμού της 19χρονης από δύο αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας. Με αφορμή αυτή την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά και υπήρξε έντονη αντιπαράθεση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Στην εκπομπή το «Πρωινό» στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τον 27χρονο αστυνομικό, που μαζί με τον συνάδελφό του έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά από καταγγελία 19χρονης για ομαδικό βιασμό μέσα στο ΑΤ Ομόνοιας.

Στη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν πληροφορίες από την κατάθεση της 19χρονης, με τον γνωστό ποινικολόγο να εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος. «Που τα βρήκατε αυτά; Η δικογραφία είναι μυστική. Ποιος σας τα είπε;», ανέφερε ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ότι είναι προϊόν ρεπορτάζ, ακολούθησε έκρηξη του Αλέξη Κούγια.

«Τι είναι από το κουτσομπολιό; Το τι είπε η κοπέλα το γνωρίζει η ίδια, εγώ και η δικαιοσύνη. Τίποτα από αυτά που διαβάσατε δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι αυτή που θα πούμε στη δικαιοσύνη και μην εκπλαγείτε είναι εντελώς διαφορετική. Δεν θα σας την πως εγώ».

Κούγιας – Λιάγκας: Η στιγμή που άναψαν τα αίματα

Τη στιγμή αυτή ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τον τόνο της φωνής του και είπε «Καμάκι την ώρα της υπηρεσίας μέσα σε αστυνομικό τμήμα; Είναι κάτι σύνηθες;», με τον Αλέξη Κούγια να απαντά «Αν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με εμένα. Σας το λέω ξεκάθαρα. Ηρεμήστε λίγο».

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο