Έκτακτn είδηση για Μαρία Καρυστιανού

by Ioanna Themistocleous
Έκτακτn είδηση για Μαρία Καρυστιανού

Είναι το τρίτο αίτημα μέσα σε λίγους μήνες

Η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης, κατέθεσε σήμερα Δευτέρα (6/10) νέο, και τρίτο κατά σειρά, αίτημα εκταφής της κόρης της στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας. Η ίδια επιμένει να αναζητά απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού της, θεωρώντας πως υπάρχουν ακόμη σκοτεινά σημεία που δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο αίτημα συνοδεύεται από τεχνικές εκθέσεις και γνωμοδοτήσεις ειδικών, με τη μητέρα να ζητά εκ νέου πλήρη επανεξέταση των στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων και τοξικολογικών εξετάσεων.

Μετά την ικανοποίηση του αιτήματος του Πάνου Ρούτσι και η Μαρία Καρυστιανού ζητά να μάθει την αλήθεια
Θυμίζουμε πως η νεαρή Μάρθη είχε χάσει τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών τον Φεβρουάριο του 2023 και έκτοτε η Καρυστιανού έχει δηλώσει πως δεν θα σταματήσει να παλεύει «μέχρι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια».

Την ίδια ώρα, η Εισαγγελία Λάρισας φέρεται να ικανοποίησε το πλήρες αίτημα του Πάνου Ρούτσι για την εκταφή και τη διενέργεια νέων τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του γιου του, Ντένις Ρούτσι, ο οποίος σκοτώθηκε επίσης στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών. Ο Ρούτσι, που διανύει την 22η ημέρα απεργίας πείνας στο Σύνταγμα, ζητά να μάθει «την αλήθεια για το παιδί του», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.

Περήφανος για την καταγωγή του: Από εκεί κατάγεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και λίγοι το ξέρουν

Στέφανος Παπαδόπουλος: Πατούσε… like μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου στον Γιώργο Μαζωνάκη

“Είμαι ο Γιώργος Μαζωνάκης” Με την ρόμπα ο Μαζώ στην πρεμιέρα του – Πώς αντέδρασε ο κόσμος μετά τις καταγγελίες

Ήταν όλοι εκεί: Κοσμοσυρροή για τον Γιώργο Μαζωνάκη στην πρεμιέρα του – Η ατάκα που είπε και έδειξε τα πάντα

Η Κάτια Δανδουλάκη στα 77 έχει σώμα 35αρας, τις βάζει όλες κάτω και μας είπε το μυστικό της

Προτεινόμενα