ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

by Paraskevi Nakou
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή Χαλέπα – Χονολουλού Χανίων, ένας 80χρονος κρητικός. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

Η ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα:
Τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής(20.6), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Χανίων ότι ένας 80χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του ΧΑΛΕΠΑ – ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ Δ. Χανίων. Ο 80χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

Μόλις μαθεύτηκε η χρονολογία της χειροβομβίδας που ανατίναξε τον 19χρονο Ραφαήλ και σοκάρει

Λακωνία: Έκρηξη και φωτιά σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νεάπολη – Δεν υπήρξαν τραυματίες

Ο πρώην κηπουρός του βασιλιά Καρόλου αποκαλύπτει το σημείο όπου δεν πρέπει ποτέ να βάλετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ

Όλο και ομορφαίνει ο 20χρονος γιος τους: Σπάνια εμφάνιση της οικογένειας Καραμανλή, ίδια η Νταϊάνα η Νατάσα Παζαίτη

Προτεινόμενα