Νεκρός είναι τελικά ο άνδρας που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας το πρωί της Παρασκευής 22/5.
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τριπλή καραμπόλα
Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν συνολικά τρία αυτοκίνητα, τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. Στο σημείο κατέφθασαν αμέσως άνδρες της Τροχαίας, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων που τραυματίστηκαν στάθηκαν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, καθώς είναι καλά στην υγεία τους. Στον τόπο του ατυχήματος έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την προανάκριση. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.