EKTAKTO – Eπiθεσn Κεφαλογιάννη και κυβέρνησης στον δήμαρχο Πελετίδη για τη φωτιά στην Πάτρα

EKTAKTO – Eπiθεσn Κεφαλογιάννη και κυβέρνησης στον δήμαρχο Πελετίδη για τη φωτιά στην Πάτρα

Επίθεση στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, εξαπέλυσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, αναφερόμενος στις πυρκαγιές.

Όπως είπε, σε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών, η συμπεριφορά του κου Πελετίδη είναι επικίνδυνη και οι δηλώσεις του για το 112 εγκληματικές για τη δημόσια ασφάλεια.

«Λυπάμαι πολύ αλλά ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα.

Στον τομέα της πρόληψης είδαμε πολλά ακαθάριστα οικόπεδα, στην προσπάθεια κατάσβεσης μικρή και στην προστασία της ανθρώπινης ζωής άκουσα τον Δήμαρχο κο Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112 κάτι που θεωρώ εγκληματικό και επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια» είπε.

«Αυτό δεν αποτελεί υπεύθυνη συμπεριφορά από τον Δήμαρχο της 3ης μεγαλύτερης πόλης της χώρας.

Είναι δε υποκριτική στάση, από την μία πλευρά, να ζητείται η έκδοση 112, 11 φορές από τον Δήμο Πατρέων, εκ των οποίων οι 8 από τον ίδιο τον Δήμαρχο, και από τη άλλη, ο κος Πελετίδης να προτρέπει τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις δικές του εντολές.

Έχουμε ζήσει το Μάτι και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητεί το 112 που σώζει στην κυριολεξία ζωές» τόνισε ο κος Κεφαλογιάννης.

Έτσι αποχαιρέτησαν τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ συγγενείς και φίλοι στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Μόλις μαθεύτηκε: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που λέει ο Μαζωνάκης – Του έστειλε εξώδικο

Το «Φεγγάρι του Λύκου» έρχεται στις 3 Ιανουαρίου – Η πρώτη πανσέληνος του 2026 επηρεάζει τρία ζώδια

Σoκ με Γιώργο Καρτελιά: Στην εντατική με έμφραγμα για έξι ημέρες

Όλοι αποθεώνουν τον Γαβαλά – Είπε για τον Μαζωνάκη και την Ελλάδα αυτό που όλοι σκέφτονται αλλά δεν τολμούν το πουν

Προτεινόμενα