EKTAKTO – ΣOK! ΠΟΙΟΣ ΣYNEΛHΦΘH ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤIA ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

EKTAKTO – ΣOK! ΠΟΙΟΣ ΣYNEΛHΦΘH ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤIA ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Μέχρι στιγμής συνολικά 3 είναι οι συλλήψεις για εμπρησμούς στην Αχαΐα, που προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε σπίτια και δάση στην περιοχή, ενώ ένας 19χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι έβαλε τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Συχαινά της Πάτρας, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για την ίδια φωτιά έχει συλληφθεί και ένας 27χρονος, ο οποίος για την ώρα δεν παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ομολόγησε 19χρονος για τις φωτιές στην Πάτρα

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 19χρονος υπέδειξε το σημείο της φωτιάς και το πώς κινήθηκαν με τον 27χρονο ενώ υπάρχει και μια μαρτυρία γυναίκας που φέρεται να έχει πει «τους είδα να πετάνε μπουκάλι».

Κατά την έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε ένα μπουκάλι που περιείχε πιθανόν εύφλεκτο υλικό, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε πετάξει ένας από τους δύο συλληφθέντες σε περιοχή δασικής έκτασης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη 13 Αυγούστου συνελήφθη και ένας 25χρονος για τη φωτιά στην περιοχή Γηροκομείο της Πάτρας.

Παράλληλα οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει και σε μια προσαγωγή ατόμου που κινείτο με 4 αναπτήρες στην περιοχή Αρόη το βράδυ της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις δύο συλλήψεις για τη φωτιά στα Συχαινά της Πάτρας

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών πραγματοποιήθηκε αυτεπάγγελτη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τυχόν εμπλεκομένων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από βραδινές ώρες 12 Αυγούστου 2025, στην περιοχή Συχαινά Αχαΐας.

Από την αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, την πραγματοποίηση λοιπών ανακριτικών πράξεων και την επισκόπηση βιντεοληπτικού υλικού, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή δύο ατόμων, ηλικίας 27 και 19 ετών.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω έρευνας, εντοπίστηκε ένα μπουκάλι που περιείχε πιθανόν εύφλεκτο υλικό, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε απορριφθεί από έναν εκ των κατηγορουμένων στην περιοχή δασικής έκτασης.

Ταραμοσαλάτα αφρός: Το κόλπο για να γίνει μους και να μη «κόψει» σύμφωνα με τους ειδικούς

Ποιο 41%; Πάει για… 64% ο Μητσοτάκης – Μόλις έγινε γνωστό και τρέμουν όλοι

Χατζίδου & Παύλου: Παρουσίασαν το Καρναβάλι του Μοσχάτου – Ταύρου μαζί με την κόρη τους! (Φωτογραφίες)

Οι γονείς ανάγκασαν την δεκαεννιάχρονη κόρη τους να παντρευτεί έναν πλούσιο εβδομηντάχρονο, αλλά ήδη το επόμενο πρωί μετά την πρώτη νύχτα του γάμου τους παρέδωσαν το άψυχο σώμα της με τα λόγια: «Τα συλλυπητήριά μας… η καρδιά της δεν άντεξε»

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ – ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Προτεινόμενα