ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

by Ioanna Themistocleous
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ένα κύμα ονοματολογίας έχει αρχίσει να φουντώνει γύρω από το υπό διαμόρφωση κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, με πληροφορίες και φήμες να δίνουν και να παίρνουν για πρόσωπα που έχουν προσεγγιστεί ή «βλέπουν» θέση στο νέο σχήμα.
Κανείς δεν μπορεί να υιοθετήσει αβίαστα τα σενάρια, όμως η ίδια η λίστα των ονομάτων δείχνει προς ποια κατεύθυνση επιχειρεί να κινηθεί το επιτελείο της, αλλά και ποιοι αντιμετωπίζουν το νέο κόμμα ως μια πιθανή «σανίδα σωτηρίας».

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, στο τραπέζι έχουν πέσει δύο πρόσωπα που έχουν διαγραφεί από τη «Νίκη»: ο Νίκος Βρεττός και ο Νίκος Παπαδόπουλος, όπως αναφέρει το Έθνος. Για τον πρώτο, οι ψίθυροι συνδέουν τη διαγραφή του με την επιλογή του να ψηφίσει για πρόεδρο της Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ τον «γαλάζιο» Ανδρέα Νικολόπουλο, ενώ για τον δεύτερο επανέρχεται στο προσκήνιο το επεισόδιο με τον βανδαλισμό έργων στην Εθνική Πινακοθήκη.

Στο ίδιο πακέτο φημών «παίζει» ξανά και ο καθηγητής Φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας, με αναφορές ότι έχει επανακάμψει σε κύκλο επαφών με το περιβάλλον της Καρυστιανού.

Οι καλλιτέχνες

Και σαν να μην έφταναν τα πολιτικά πρόσωπα, οι φήμες ανεβάζουν τη θερμοκρασία με δύο ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο: τον Νότη Σφακιανάκη και τον Μάρκο Σεφερλή. Επαφές; «Βολιδοσκόπηση»; Απλές διαρροές για εντυπώσεις; Κανείς δεν το δένει.

Σταρ η Μαρία Καρυστιανού: Έγινε εξώφυλλο σε πασίγνωστο περιοδικό και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Σoκ μόλις μαθεύτnκε για Λόρα – Τι συνέβn με τον πατέpα της πριν φύγει

Μία νύχτα μόνο: «Ντροπή σου!» – Η Αρετή ξεφτιλίζει τον Σταύρο μετά την ερωτική εξομολόγηση

Μαρία Καρυστιανού: Μια απλή κοπέλα είπε τα αυτονόητα και έβαλε στην θέση τους πολιτικούς και τους συγγενείς

Ούτε 65, ούτε 70: Θα πάθετε Σοκ! Ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε για 1η φορά την πραγματική ηλικία του και… «μείναμε» με το στόμα ανοιχτό!

Προτεινόμενα