ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ – ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ

by Ioanna Themistocleous
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ – ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ

Χωρίς να μιλήσει, όπως οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών πήγε στη συγκέντρωση-εκδήλωση μνήμης η Μαρία Καρυστιανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Καρυστιανού βρέθηκε στο χώρο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι υπόλοιποι συγγενείς προκειμένου να ανέβουν στο βήμα και να λάβουν τον λόγο για μία σύντομη ομιλία. Ωστόσο, η κυρία Καρυστιανού, την οποία συνόδευαν η Μαρία Γρατσία και άλλοι συνεργάτες της, αποφάσισε να μην λάβει το λόγο και λίγο αργότερα αποχώρησε από το σημείο.

Η αποκλειστική δήλωση της Μαρίας Καρυστιανού στο iefimerida
Στη συνέχεια μίλησε αποκλειστικά στο iefimerida.gr και τον Βασίλη Γούλα τονίζοντας πως τρία χρόνια δεν υπάρχει δικαίωση για τα θύματα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε ξανά στους δρόμους σε ένδειξη συμπαράστασης.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι ένοχοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται να τιμωρηθούν. Ωστόσο, είπε πως δεν περιμένει και πολλά από τη δίκη που θα ξεκινήσει στη Λάρισα στις 23 Μαρτίου.

«Τρία χρόνια μετά δυστυχώς δικαίωση δεν έχουμε δει για τους ανθρώπους μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που βγήκε πάλι στους δρόμους να μας συμπαρασταθεί. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους, μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και οι ένοχοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται να τιμωρηθούν. Δυστυχώς για τη δίκη δεν περιμένω πολλά. Η δίκη αυτή είναι κολοβή, λείπουν και κατηγορίες και κατηγορούμενοι».

Πηγή: iefimerida.gr – Δεν μίλησε στην εκδήλωση για τα Τέμπη η Μαρία Kαρυστιανού -Τι δήλωσε αποκλειστικά στο iefimerida [βίντεο] – iefimerida.gr

Έκτακτη είδηση σoκ: Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Εορτολόγιο 6/11: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας αύριο – Σε ποιους να ευχηθείτε Χρόνια Πολλά

Αγωνία για τον Τραϊανό Δέλλα 6 μήνες μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα – Κυκλοφόρησαν τα δυσάρεστα

Βίντεο ντοκουμέντο! Μαζωνάκης: Όσα δήλωνε η Βάσω για τα χρήματα που έπαιρνε από τον Γιώργο – Γιατί της είχε δώσει την πλήρη διαχείριση της περιουσίας του

«Ετοιμαστείτε, έρχεται»: Τα «έχασαν» οι μετεωρολóγοι – Ακραίο αυτό που θα συμβεί τον Νοέμβριο

Προτεινόμενα