Έκτορας Μποτρίνι: Τρυφερή ανάρτηση όλο αγάπη για το μαγειρικό του παιδί Μαργαρίτα Νικολαϊδη

by Τόνια Τζαφέρη

Έκτορας Μποτρίνι: Τρυφερή ανάρτηση όλο αγάπη για το μαγειρικό του παιδί Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Έκτορας Μποτρίνι: Είναι γεγονός πως η αγαπημένη Μαργαρίτα. Φετινή νικήτρια του Μάστερ Σεφ, πέρα από τους κριτές. Κέρδισε και το κοινό με τον αυθόρμητο και πραγματικό χαρακτήρα της. Οι μαγειρική της αντίληψη και ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες. Καθώς κατάφερε να εντυπωσιάσει κορυφαίους και τους πιο απαιτητικούς σεφ.

Χαμηλών τόνων και πάντα αφοσιωμένη στην μαγειρική της, κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος. Να ξαναμπεί στο παιχνίδι και κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Καθώς επίσης και τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef.

Έκτορας Μποτρίνι: Τρυφερή ανάρτηση όλο αγάπη για το μαγειρικό του παιδί Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Κάπως έτσι λοιπόν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε να γίνει επάξια η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Και μια μέρα μετά, ο Έκτορας Μποτρίνι, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είπε τα καλύτερα για το «μαγειρικό παιδί» του.

«Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας. Ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά. Να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν.

Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά. Και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες. Πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!», έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Η ανάρτηση του Έκτορα Μποτρίνι για την Μαργαρίτα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα