ΕΛΑΣ πρόστιμο: Εξωφρενικό πρόστιμο σε παντρεμένο ζευγάρι που πήρε το ίδιο ταξί

ΕΛΑΣ πρόστιμο: Δείτε τι ισχύει στις μετακινήσεις με ΜΜΜ και ταξί

ΕΛΑΣ πρόστιμο: Το πρόστιμο των 600 ευρώ βεβαίωσε η ελληνική αστυνομία σε παντρεμένο ζευγάρι που επέβαινε στο ίδιο ταξί. Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στη Λεωφόρο Αμαλίας, καθώς το ζευγάρι μετακινούνταν στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το ταξί για έλεγχο και στο εσωτερικό βρισκόταν το ζευγάρι. Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμο τόσο στο ανδρόγυνο όσο και στον οδηγό για παράβαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Ένας εκ των δύο συζύγων δήλωσε στον ΑΝΤ1, «Γίνεται να μην μπορώ με την γυναίκα μου που μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι, να μπούμε στο ίδιο ταξί; Είναι λογικό; Να θέλουμε να πάμε στο αεροδρόμιο και να πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δύο ταξί. Νομίζω πως είναι άδικο».

ΕΛΑΣ πρόστιμο: Πρόστιμο σε ζευγάρι που επέβαινε στο ίδιο ταξί

Με αφορμή την επιβολή προστίμου από την ΕΛ.ΑΣ δείτε τι ισχύει στις μετακινήσεις με ταξί και ΜΜΜ

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού, επιτρέπεται μόνο ένα άτομο στο εσωτερικό των ταξί. Το ίδιο ισχύει και σε οχήματα ιδιωτικής χρήσης.

Η υπέρβαση του ορίου αυτού, επιτρέπεται στην περίπτωση που στο όχημα υπάρχουν ανήλικα τέκνα ή για άτομο που χρήζει βοήθειας από δεύτερο επιβάτη για τη μετακίνησή του.

Τέλος, τα ΜΜΜ επιβάλλεται να λειτουργούν με 65% πληρότητα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo