Ελασσόνα: Σοκ με τέσσερα άτομα που αγνόησαν την καραντίνα και πήγαν για κυνήγι!

Ελασσόνα: Οι αστυνομικές αρχές τους εντόπισαν και βεβαίωσαν πρόστιμα

Ελασσόνα: Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά σπασίματος της καραντίνας στη χώρας μας. Οι πολίτες είναι εμφανώς κουρασμένοι με το lockdown και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τους οδηγεί στο να παραβαίνουν τα μέτρα. Αυτή τη φορά, τέσσερις φίλοι αποφάσισαν να σπάσουν την καραντίνα και να πάνε για κυνήγι στην περιοχή της Ελασσόνας. Μπορεί το κυνήγι να απαγορεύεται, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να συγκίνεισαι την παρέα.

Ύστερα από έλεγχο των αστυνομικών αρχών, διαπιστώθηκε ότι τα τέσσερα άτομα επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και σε αγροτικά φορτηγάκι. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκνα κυνηγετικά όπλα, 88 φυσίγγια, ένας φορητός προβολέας και δύο φορητοί ασύρματοι.

Τόσο τα αντικείμενα όσο και τα οχήματα κατασχέθηκαν. Μάλιστα ένας εκ των τεσσάρων, δεν είχε καν άδεια οδήγησης. Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων, επιβλήθηκαν πρόστιμα ενώ παραμέφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ελασσόνα: Σοκ με 4 άτομα που έσπασαν την καραντίνα για κυνήγι

Εκτός από το περιστατικό της Ελασσόνας, πλήθος από πρόστιμα επιβλήθηκαν στην Κρήτη

Με το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ «τιμωρήθηκε» επιχείριση εστίασης στο Δήμο Αποκόρωνα που λειτουργούσε κανονικά το περασμένο Σάββατο. Παράλληλα, το πρόστιμο των 3.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ιδιώτης στο Ηράκλειο, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι στο σπίτι του.

Συνολικά το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, βεβαιώθηκαν 30 πρόστιμα στην Κρήτη για μη χρήση μάσκας: 10 στα Χανιά, 10 στο Λασίθι, 6 στο Ηράκλειο, 3 στο Ρέθυμνο και 1 στον ΒΟΑΚ. Όσο για τις άσκοπες μετακινήσεις, επιβλήθηκαν συνολικά 97 πρόστιμα: 51 στο Ηράκλειο, 28 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 6 στο Λασίθι και 5 στον ΒΟΑΚ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα