Ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους ο Ρούμπεν Σεμέδο: Του επιβλήθηκε εγγυοδοσία 10.000 ευρώ

Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια

Ρούμπεν Σεμέδο: Αφέθηκε ελεύθερος, αφού του επιβλήθηκε εγγυοδοσία 10.000 ευρώ

Ρούμπεν Σεμέδο: Σύμφωνα με ρεπορτάζ του News247.gr, ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, αφού του επιβλήθηκε εγγυοδοσία 10.000 ευρώ.

Επί 2,5 ώρες ο Ρούμπεν Σεμέδο παρέμεινε μέσα στο ανακριτικό γραφείο. Απάντησε στις ερωτήσεις της 21ης τακτικής ανακρίτριας σχετικά με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του News247.gr, τόσο η ανακρίτρια, όσο και ο εισαγγελέας εκτίμησαν ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, για να προφυλακιστεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια

Αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση ο ποδοσφαιριστής: Υπήρξε συναίνεση

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση. Υποστήριξε, πως υπήρχε η συναίνεση της 17χρονης. Συγκεκριμένα φέρεται να είπε, ότι η κοπέλα οικειοθελώς βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, είχε αποκρύψει το νεαρό της ηλικίας της, δηλώνοντας ενήλικη. Άλλωστε, ήδη ο κατηγορούμενος κατά την έξοδό του από το κτίριο 9 την Τρίτη, είχε φωνάξει προς τους δημοσιογράφους την αθωότητά του. Είχε πει χαρακτηριστικά «Όλα γίνονται για τα λεφτά».

Επανέλαβε η 17χρονη στην καταγγελία της, το περιστατικό που οδήγησε τον 27χρονο διεθνή να κρατείται κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό. Το περιστατικό συνέβη την 28η Αυγούστου, στον Ωρωπό. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μετέφερε τη 17χρονη με το αυτοκίνητο του στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Εκεί, υπήρξε θύμα βιασμού και από τους δύο κατηγορούμενους. Την επόμενη ημέρα, η 17χρονη μίλησε στη μητέρα της, με την οποία στη συνέχεια μετέβη στο ΑΤ Βύρωνα.

«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία. Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε, μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο. Ο ποδοσφαιριστής κλείδωσε την πόρτα. Με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν την απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο, το ανακριτικό κατώφλι πέρασε η 17χρονη καταγγέλουσα και η μητέρα της. Και οι δύο φέρονται να επανέλαβαν όσα έχουν καταθέσει ενώπιον των αστυνομικών αρχών, περί ομαδικού βιασμού, θέτοντας στο επίκεντρο των ερευνών τόσο τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή όσο και το συγκατηγορούμενό του, 40χρονο Νιγηριανό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα