Έλενα Ακρίτα: «Διώξατε πυροσβέστες, προσλάβατε παπάδες – Τουλάχιστον κάποιοι θα προσεύχονται στις στάχτες»

Έλενα Ακρίτα: Η οργισμένη ανάρτηση για τις πυρκαγιές στην χώρα

Έλενα Ακρίτα: Οργισμένη και γεμάτη θλίψη για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα με τις πυρκαγιές, είναι και η Ακρίτα. Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία, να εκφράσει δημοσίως και με τον δικό της τρόπο, τις απόψεις της. Δημοσίευσε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, με πληροφορίες, οι οποίες πραγματικά μας προκαλούν οργή. Σκεπτόμενοι πως 5.000 πυροσβέστες έμειναν στην άκρη και αντί αυτών, είχαν προσληφθεί 5.000 παπάδες.

Πιο αναλυτικά σε ανάρτηση για τις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Και για τις απομακρύνσεις δασοπυροσβεστών την ώρα που γίνονται προσλήψεις ιερέων προχώρησε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

Η ίδια αρχικά αναφέρει πως «διώξατε 5.000 δασοπυροσβέστες και προσλάβατε περίπου 4.000 παπάδες» και μετά τονίζει:

«Μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προσεύχονται πάνω στις στάχτες της». Σημειώνεται πως οι εξελίξεις για τις φωτιές στην Ελλάδα παραμένουν ανησυχητικές, με χαρακτηριστική την εικόνα στην Εύβοια, όπου οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Κοντζιάς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε την κατάσταση «πιο δύσκολη από ποτέ». Διευκρίνισε, πάντως, πως η απειλή της φωτιάς για την Ιστιαία δεν είναι άμεση καθώς το μέτωπο ακόμα βρίσκεται μακριά από την περιοχή.

Επίσης, έχει δοθεί εντολή εκκένωσης από την Περιφέρεια και τον Δήμο για τις περιοχές Ψαροπούλι, Παπάδες, Βασιλικά και Μηλιές ενώ δοκιμάζονται τα χωριά Σήμια, Κρυονερίτης και Αγδίνες δοκιμάζονται αυτή την ώρα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες