Ελλάδα 2022: Οδηγός του ΚΤΕΛ Ξάνθης ζήτησε από κοπέλα να κατέβει από λεωφορείο επειδή φορούσε τοπάκι

Οδηγός ΚΤΕΛ Ξάνθης: Κατέβασε κοπέλα από το λεωφορείο επειδή φορούσε κοντό μπλουζάκι

Μία ακόμη καταχρηστική συμπεριφορά, καταγράφηκε στο ιστορικό του Ελλάδα 2022. Λίγες μόνο ημέρες μετά την αχαρακτήριστη κίνηση άλλου οδηγού λεωφορείου ο οποίος κατέβασε στη μέση του πουθενά ένα 11χρονο παιδί επειδή δεν φορούσε μάσκα, ένας άλλος συνάδελφός του, χρηστών… ηθών αυτός, ζήτησε από μια κοπέλα να κατέβει από το λεωφορείο επειδή φορούσε τοπάκι.

Οπως ήταν λογικό το… face control του οδηγού δεν άρεσε ούτε στην κοπέλα αλλά ούτε και στον συνοδό της ο οποίος είχε έναν έντονο αλλά ευπρεπέστατο διάλογο με τον οδηγό, τον οποίο αποκάλεσε σεξιστή.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εκτός από μια κοπέλα, κανένας άλλος από τους επιβάτες δεν πήρε το μέρος της κοπέλας ή του συνοδού της.

Ο νεαρός συμπρωταγωνιστής του επεισοδίου φρόντισε να τραβήξει σε βίντεο τον διάλογο που είχε με τον οδηγό, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter όπως θα δείτε παρακάτω:

«ΚΤΕΛ Ξάνθης, ζητάει ο οδηγός να κατέβουν επειδή η κοπέλα φοράει τοπακι το οποίο δεν συμπίπτει με τά γούστα του οδηγού. Δεν είδαμε να κατεβάζει κυρίους με σορτσάκι βέβαια. Ψύχραιμα, το νεαρό ζευγάρι χειρίζεται την κατάσταση παρόλα τα σεξιστικά σχόλια. Κουμάντο στα σώματα σας».

Το απίστευτο σκηνικό με τον οδηγό ΚΤΕΛ Ξάνθης

Related posts

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς

Ορıστıκό: Τέλος τα κıνητά στα σχολεία – Έρχεται η πιο αuστηρή τıμωρία, μέχρι και ορıστική απоβоλń από το σχολείο