Ελλάδα lockdown: Απίστευτο και όμως αληθινό – Εμφανίστηκαν ακόμα και αυτοκινούμενοι οίκοι ανοχής

Ελλάδα lockdown: Τα αυτοκινούμενα είναι ήδη στο στόχαστρο της αστυνομίας

Ελλάδα lockdown: Η ευρηματικότητα του Έλληνα δε θα σταματήσει ποτέ να μας ξανφιάζει, αλλά αυτό πάει πολύ. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsauto.gr, το τελευταίο διάστημα έχουν υποπέσει στην αντίληψη των αστυνομικών αρχών, αυτοκινούμενα τα οποία λειτουργούν ως άλλα ξενοδοχεία ημιδιαμονής και οίκοι ανοχής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εν λόγω αυτοκινούμενα σταθμεύουν σε ήσυχα και απομωνομένα δρομάκια που οδηγούν σε αδιέξοδο. Φαίνεται πως όλο αυτό ξεκίνησε εξαιτίας του lockdown, όπου πλέον δεν δικαιολογείται η μετακίνηση για να δεις το/τη σύντροφό σου. Επομένως, για να το καταφέρεις αυτό, είναι λογικό να προβείς σε κάποιου είδους παρανομία/παρατυπία.

Όλο και περισσότεροι είναι οι ιδιοκτήτες οίκων ανοχής που νοικιάζουν τροχόσπιτα, ώστε να κυκλοφορούν με άνεση στους δρόμους και να προσφέρουν υπηρεσίες σε επιλεγμένους πελάτες.

Σύμφωνα με αποκλειστική φωτογραφία του Newsauto.gr, διακρίνεται ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και ακριβώς μπροστά ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν ήτα ιδιαίτερα προσεκτικό. Μιας και οι φωνές τους τράβηξαν την προσοχή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι τράβηξαν αυτή τη φωτογραφία.

Οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μιας και επιτρέπεται η στάθμευση στο εν λόγω στενάκι, ωστόσο αν τους πιάσουν επ’ αυτοφόρω θα πάρουν πρόστιμο 300 ευρώ έκαστος.

Δείτε παρακάτω την αποκλειστική φωτογραφία με το αυτοκινούμενο που κάνει βόλτες σε περιοχής της Ελλάδας εν μέσω lockdown

Ελλάδα lockdown: Αυτοκινούμενα κυκλοφορούν σαν άλλοι οίκοι ανοχής

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα