Ελλάδα τουρίστες: Τι ισχύει για τους τουρίστες που είναι ή έρχονται στη χώρα μας

by i-diakopes.gr

Ελλάδα τουρίστες: Θα πρέπει να έχουν διαρκώς πάνω τους το εισιτήριο επιστροφής

Ελλάδα τουρίστες: Με το εισιτήριο επιστροφής συνεχώς πάνω τους. Θα πρέπει να κυκλοφορούν οι τουρίστες που βρίσκονται ή έρχονται στη χώρα μας. Μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου που θα διαρκέσει το lockdown, σε περίπτωση ελέγχου, οφείλουν να δείξουν το εισιτήριο του ταξιδιού επιστροφής στα μέσα μεταφοράς που χρειάζονται για την αναχώρησή τους, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό του κορονοϊού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Τουρισμού.

Ελλάδα τουρίστες: Τι ισχύει για όσους είναι ή έρχονται στη χώρα μας

Στους τουρίστες που καταφθάνουν σε περιοχές της Ελλάδας δεν επιτρέπονται ούτε οι εσωτερικές μετακινήσεις

Οι εσωτερικές διακινήσεις των τουριστών στους τόπους όπου βρίσκονται δεν προβλέπονται. Οφείλουν δε, να παραμένουν στο ξενοδοχείο ή στο resort που έχουν κλείσει τη διαμονή τους. Με εξαίρεση εκείνες που προβλέπονται και για τους κατοίκους.

Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση και για τα έγγραφα ή τα sms που απαιτούνται για τη σύννομη μετακίνησή τους.

Τουρίστες που τώρα φτάνουν στην Ελλάδα, με την επίδειξη της κράτησης του ξενοδοχείου τους, μετακινούνται ή μεταφέρονται προς τα ξενοδοχεία τους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα