Ελληνικά ξενοδοχεία: Δύο ελληνικά ξενοδοχεία διακρίθηκαν ανάμεσα σε άλλα παγκοσμίως από την TUI

Ελληνικά ξενοδοχεία: Δύο εξ’ αυτών βραβεύτηκαν για την ποιότητά τους από την TUI

Ελληνικά ξενοδοχεία: Μεγάλη διάκριση για δύο ελληνικά ξενοδοχεία τα οποία ξεχώρισαν ανάμεσα σε άλλα παγκοσμίως. Η TUI με τα βραβεία TUI Global Hotel Awards βραβεύει ξενοδοχεία που αξιολογούνται από τους πελάτες για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Τα 16 παγκόσμια βραβεία της TUI είναι μεγάλη διάκριση για τη χώρα μας. Ειδικά από τη στιγμή που ανήκουν δύο ελληνικά ξενοδοχεία στη λίστα.

Ελληνικά ξενοδοχεία: Βραβεύτηκαν από την TUI δύο ελληνικά ξενοδοχεία

Δείτε ποια είναι τα δύο ελληνικά ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν από την TUI

Το πρώτο είναι ο ξενοδοχειακός όμιλος Phāea Resorts (Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Cretan Malia Park, μέλος των Design Hotels® και Agapi Βeach Resort). Στον οποίο απονέμεται το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία TUI Care Foundation.

Το δεύτερο είναι το ξενοδοχείο Εuphoria Resort στο Κολυμβάρι της Κρήτης στο οποίο απονέμεται το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία Best Hotel TUI Nordic. Ως το καλύτερο ξενοδοχείο για τους Σκανδιναβούς πελάτες της TUI παγκοσμίως.

Τα δύο βραβεία απονεμήθηκαν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις όπου τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο του κορονοϊού. Ενώ οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στα γραφεία της TUI στην Κρήτη.

Ελληνικά ξενοδοχεία: Βραβεύτηκαν από την TUI δύο ελληνικά ξενοδοχεία

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του κ. Γιώργου Δήμα, Επικεφαλής της TUI Ελλάδας

«Εκ μέρους όλων στον όμιλο TUI, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τ ξενοδοχείο Euphoria Resorts και τα Phāea Resorts για την παροχή μοναδικών, εξαιρετικών και βιώσιμων εμπειριών διακοπών στους πελάτες μας το 2019. Συγχαρητήρια για αυτό το φανταστικό επίτευγμα. Η εμπειρία των διακοπών καθορίζεται από τους ξενοδοχειακούς μας συνεργάτες. Όσο καλύτερες είναι οι κοινές προσπάθειες, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα και η ικανοποίηση των επισκεπτών. Τα βραβεία TUI Global Hotel Awards αποτελούν σπουδαία διάκριση, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι για τους συνεργάτες μας στα Phāea Resorts και Euphoria Resort».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα