Έμειναν άναυδοι μόλις είδαν το θέαμα: Ψαράδες εντόπισαν το πτώμα της 34 χρονης μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

Φλόριντα: Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ με θύμα μια 34χρονη γυναίκα

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι ψαράδες όταν βρήκαν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών το πτώμα μιας γυναίκα με μπικίνι. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στην ακτή του Κόλπου της Φλόριντα.

Η σορός, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του FBI στην Τάμπα, ανήκει στην 34χρονη Heather Rose Strickland.

Ήταν μια ομάδα ψαράδων, σύμφωνα με τη Metro, που ανακάλυψε το πτώμα της Heather Rose Strickland μέσα σε σακούλα σκουπιδιών 13 μίλια ανοιχτά των ακτών το περασμένο Σάββατο.

Η 34χρονη Heather Rose Strickland εθεάθη τελευταία φορά στις 5 Δεκεμβρίου να φεύγει από το νοσοκομείο HCA Florida Largo.

Ο θάνατός της έχει χαρακτηριστεί ως «ύποπτος», με τους αξιωματούχους να περιμένουν την τοξικολογική έκθεση για τα αίτια θανάτου της.

Σοκαρισμένοι οι γονείς με τον ύποπτο θάνατο της 34χρονης

Η Heather Rose Strickland, που κατάγεται από την περιοχή της Βόρειας Φλόριντα, είχε μετακομίσει στην περιοχή Clearwater-St Petersburg της δυτικής Φλόριντα πριν από πέντε χρόνια.

Οι γονείς της δήλωσαν ότι προσπαθούσαν να την πείσουν να επιστρέψει στη βόρεια Φλόριντα για να θεραπευτεί από τον εθισμό της στα ναρκωτικά και την ψυχική της ασθένεια.

Περνούσε «δύσκολες στιγμές» δήλωσε ο πατέρας της John Strickland στο WFLA.

«Την αγαπάμε πάρα πολύ. Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος. Είχε κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος και αυτό δεν αξίζει σε κανέναν».

Ο πατέρας της ευχαρίστησε τους ψαράδες που εντόπισαν τη σορό της. «Δεν θα είχε βρεθεί ποτέ. Ο Θεός φρόντισε να αποδοθεί δικαιοσύνη», υπογράμμισε ο πατέρας της.

Η οικογένειά της αναζητά δικαίωση για τον τραγικό θάνατό της, τονίζοντας ότι έχουν ελπίδες στις έρευνες του FBI.

«Τοποθετούν αφίσες, ενημέρωσαν για την υπόθεση τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Κάνουν ό,τι μπορούν. Και ήδη συγκεντρώνουν στοιχεία, καθώς μιλάμε, για τα τελευταία μέρη που βρέθηκε και τη ζωή της».

Είναι πράγματι συγκλονιστικό να βρίσκεις το παιδί σου πεταμένο μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών. Κουράγιο στους γονείς…

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό