Emirates: Καθημερινές απευθείας πτήσεις Αθήνα-Νέα Υόρκη από την 1η Ιουνίου 2021

Emirates: Αναλυτικές πληροφορίες για τις απευθείας πτήσεις που επανέρχονται από τον Ιούνιο

Emirates: Από την 1η Ιουνίου ξεκινούν και πάλι οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας-Νέας Υόρκης.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά και το δρομολόγιο θα γίνεται με Boeing 777-300ER. Ο κωδικός της πτήσης θα είναι EK209 και θα αναχωρεί από Αθήνα στις 17:35. Η προσγείωση θα γίνεται στο αεροδρόμιο Newark στις 21:20 την ίδια ημέρα.

Αντίστοιχα με αναχώρηση από τη Νέα Υόρκη, η πτήση EK210 θα αναχωρεί στις 23:55 και θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 16:05 την επόμενη ημέρα.

Μετά από την προσθήκη από και προς το αεροδρόμιο Newark, πλέον η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί 10 προορισμούς. Αυτοί είναι: Σιάτλ, Χιούστον, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη JFK, Ουάσιγκτον, Ντάλας και Σαν Φρανσίσκο.

Η αεροπορική εταιρεία Emirates ανήκει στις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2021

Τις πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες για το 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η Airline Ratings. Σύμφωνα με τον κατάλογο που περιέχει συνολικά 20 αεροπορικές εταιρείες, η Emirates έρχεται στην 5η θέση.

Οι οικονομικές ζημίες που υπέστη ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού ήταν τεράστιες και ανήλθαν σε 3,4 δις. δολάρια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ο διευθύνων σύμβουλος, Σεΐχ Αχμέντ Μπιν Σάβιντ Αλ Μακτούμ, «Σε αυτήν την άνευ προηγουμένου κατάσταση για τον κλάδο των αερομεταφορών και των ταξιδιών. Η Emirates Group σημείωσε απώλεια εξαμήνου για πρώτη φορά σε διάστημα 30 ετών».

Τέλος πρόσθεσε, «Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Αλλά περιμένουμε μια απότομη ανάκαμψη της ταξιδιωτικής ζήτησης μόλις είναι διαθέσιμο ένα εμβόλιο Covid-19. Και ετοιμάζουμε να εξυπηρετήσουμε αυτήν την ανάκαμψη».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη