Εμβολιασμοί Αττική: Στις 12 θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί – Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα ραντεβού

Εμβολιασμοί Αττική: Οι εμβολιασμοί στην Αττική ανεστάλησαν χθες εξαιτίας της κακοκαιρίας

Εμβολιασμοί Αττική: Στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσουν σήμερα οι εμβολιασμοί στην ΠΕ Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι χθες σε Αττική και Εύβοια αναβλήθηκαν όλοι οι εμβολιασμοί, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Τα ρανετβού που ήταν προγραμματισμένα θα ειδοποιηθούν για επαναπρογραμματισμό.

Το ίδιο θα ισχύσει και με τα σημερινά ραντεβού που ήταν προγραμματισμένα από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι. Τα ραντεβού θα ειδοποιηθούν για επαναπρογραμματισμό.

Οι εμβολιασμοί στη χώρα μας ανέρχονται συνολικά σε 575.766. Μάλιστα το τελευταίο 24ωρο, δηλαδή χθες Τρίτη 16/2, ανήλθαν σε 21.021 από το σύνολο των 30.000 που είχαν προγραμματιστεί. Από τα 21.021, τα 11.791 αφορούσαν στην πρώτη δόση του εμβολίου και τα 9.230 στη δεύτερη δόση. Οι περισσότεροι εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών (91.613) ενώ ακολουθούν ο Βόρειος Τομέας Αθηνών (74.533) και η Θεσσαλονίκη (65.158).

Τι ανέφερε ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας για τους εμβολιασμούς που αναβλήθηκαν στην Αττική λόγω χιονόπτωσης

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε «Έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, οι σημερινοί προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στον νομό Αττικής αναβάλλονται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις και εντός της ημέρας».

Related posts

Αuτός είναι ο κατάλογος αμαρτıών της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Τpαγıκό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγnτό φοıτήτρıα, τη σκóτwσε και μετά τη δiαμέλıσε με πρiόνı

Πριν λίγο ασύλληπτη τpαγωδiα που δεν χωράει ο νους στο Πασαλιμάνι