Ένα ράκος η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έχουν ενταθεί οι κρίσεις πανικού» μετά τη δεύτερη διάρρηξη

Δήμητρα Κατσαφάδου: Σε κατάσταση σοκ η επιχειρηματίας

Η Δήμητρα Κατσαφάδου το απόγευμα της Τρίτης (13/9), μίλησε στην εκπομπή Live News για την τρίτη διάρρηξη στο μαγαζί της στο Περιστέρι. Η επιχειρηματίας είναι καταρρακώμενη αφου πριν από 11 ημέρες την είχαν ξανακλέψει.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Τι δήλωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται, δυστυχώς το βλέπουμε και για δεύτερη φορά. Την ίδια ώρα περίπου χτυπήσανε πάλι δύο άγνωστοι άντρες τα ξημερώματα. Διέρρηξαν το κατάστημα, έσπασαν το τζάμι με διαφορετικό τρόπο, όχι με κοτρόνα αυτήν τη φορά αλλά με ένα ειδικό, σαν μαχαίρι φαινόταν από τις κάμερες.

Κάθε τους κίνηση μελετημένη. Ο ένας κρατάει καλά τη σακούλα και ο άλλος βγάζει κάθε ράφι του ψυγείου και αδειάζει το περιεχόμενο μέσα όσο πιο γρήγορα μπορεί. Σε ένα σημείο σηκώνει μάλιστα τη σακούλα για να ελέγξει το βάρος της και μετακινεί λίγο το ψυγείο για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

Μπήκανε πάλι ταχύτατα μέσα και διέρρηξαν το ψυγείο που είχε πάλι τις πιο ακριβές κρέμες. Τα έβαλαν αυτήν τη φορά με το ράφι, έσπασαν τα ράφια και τα έβαλαν κατευθείαν μέσα για να μη χάνουν χρόνο. Σοκαρίστηκα. Ξύπνησα πάλι πάρα πολύ πρωί, ανησύχησα. Πάλι τα κορίτσια μου πατάγανε γυαλιά καρφιά πάνω στην τζαμαρία.

Σκεφτόμαστε σίγουρα να αλλάξουμε την προστασία του χώρου, δηλαδή να βάλουμε ρολά κλπ. Επειδή είμαι πολύ κοντά στον κόσμο και μοιράζομαι τις φοβίες μου, έχουν ενταθεί οι κρίσεις πανικού. Είναι στοχευμένο πλέον…».

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό