Έντονη ταραχή σε σχολείο της Κρήτης: Μαθήτρια γυμνασίου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στις τουαλέτες

Κρήτη: Μαθήτρια παραλίγο να αυτοκτονίσει

Σκηνικό άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε στην Κρήτη, όταν μία μαθήτρια γυμνασίου προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ευτυχώς για την μαθήτρια οι καθηγητές και η νοσηλεύτρια του σχολείου έδρασαν άμεσα και την πρόλαβαν πριν ακόμα καλέσουν το ΕΚΑΒ.

Τέλος στη ζωή της επιχείρησε να βάλει μέσα στο σχολείο μία μαθήτρια γυμνασίου στα Χανιά, γεγονός που αναστάτωσε όπως ήταν φυσικό και τους καθηγητές και συμμαθητές της.

Το χρονικό της απόπειρας αυτοκτονίας για τη μαθήτρια γυμνασίου στην κρήτη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το cretapost, το συμβάν έγινε σήμερα το πρωί και όλα ξεκίνησαν όταν η μαθήτρια της β’ γυμνασίου και αφού επισκέφθηκε τις τουαλέτες του σχολείου, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της.

Για καλή της τύχη και φυσικά και για την οικογένεια της, αυτή της η κίνησή της δεν πέρασε απαρατήρητη. Και η κινητοποίηση των καθηγητών της ήταν άμεση και κατάφεραν να την αποτρέψουν.

Το ευτύχημα ήταν ότι στο σχολείο υπάρχει και νοσηλεύτρια η οποία και μπόρεσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην Μαθήτρια ,
πριν καλά καλά ειδοποιηθεί και το ΕΚΑΒ.

Μόλις κατέφθασε και το ΕΚΑΒ το κορίτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η νοσηλεία της είναι εκτός κινδύνου.

Ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Χανίων, Παναγιώτης Αμπελάς προέβη σε δηλώσεις στο cretapost σχετικά με το συμβάν

«Εκπαιδευτικοί καθώς και η νοσηλεύτρια του σχολείου αντέδρασαν καίρια σε αυτό το περιστατικό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της μαθήτριας», ενώ επεσήμανε και ότι οι απαραίτητες διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από πλευράς του σχολείου της με σκοπό να ξεκαθαρίσουν και τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν την μαθήτρια σε αυτή της την πράξη.

Related posts

Αuτή είναι η περιοχή στην Ελλάδα που κıνδuνεύει με τσоυνάμı

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό