Έως και 180 ευρώ για μια βουτιά δίπλα στη θάλασσα: Απλησίαστες οι τιμές στις ξαπλώστρες φέτος

by Εύα Ζαχαριάδη

Έως και 180 ευρώ για μια βουτιά δίπλα στη θάλασσα: Τσουχτερές τιμές για μια ξαπλώστρα

Το κύμα ακρίβειας φέτος έχει επηρεάσει ακόμα και την βουτιά στην θάλασσα αφού οι τιμές στις παραλίες έχουν εκτοξευθεί. Χαρακτηριστικό είναι πως σε ορισμένες περιπτώσεις η τιμή φτάνει και τα 180 ευρώ.. για μια ξαπλώστρα και έναν καφέ δίπλα στην θάλασσα.

«Ή που θα πάτε σε δύο σετ, που είναι ή των 40 ή των 50 (ευρώ), ανάλογα με την σειρά που θα καθίσετε, ή αν θέλετε μπορείτε να καθίσετε σε ένα από τα κρεβάτια μπροστά, που είναι στα 80 ευρώ και είναι μέχρι 4 άτομα. Οι τρεις πρώτες σειρές, Α, Β, Γ, είναι στα 50 ευρώ, η Δ και Ε είναι στα 40 ευρώ», αναφέρει η υπεύθυνη παραλίας στο Πόρτο Ράφτη στην τηλεόραση του MEGA.

Ακριβότερα από 10 έως 15% σε σχέση με πέρυσι τα beach bar στην Αττική, με τις τιμές να κυμαίνονται στην Βουλιαγμένη και στο Καβούρι από 40 ευρώ τις καθημερινές και να φτάνουν ακόμα και στα 180 ευρώ το Σαββατοκύριακο.

Έως και 180 ευρώ για μια βουτιά δίπλα στη θάλασσα: Απλησίαστες οι τιμές στις ξαπλώστρες φέτος

Έως και 180 ευρώ για μια βουτιά δίπλα στη θάλασσα – Το Σαββατοκύριακο πιο ακριβή η ξαπλώστρα

«Είναι 40 ευρώ τις καθημερινές το σετ και 80 το σαββατοκύριακο. Οι καμπάνες είναι στα 110 τις καθημερινές και 180 το σαββατοκύριακο. Ένα έξτρα πουφ είναι στα 40 ευρώ το Σαββατοκύριακο, στα 20 τις καθημερινές» προσθέτει η υπεύθυνη παραλίας.

Επίσης υψηλές είναι οι τιμές σε Βάρκιζα και Σούνιο, με τις ξαπλώστρες να ξεκινούν από 40 ευρώ το σετ τις καθημερινές, έως και τα 120 ευρώ το σαββατοκύριακο, αναλόγως πόσο κοντά σκάει το κύμα στα πόδια σας.

Πιο προσιτές για οικογένειες ή για όσους δεν θέλουν να αδειάσουν το πορτοφόλι τους στην ξαπλώστρα, είναι οι παραλίες σε Άλιμο και βούλα, με το σετ ομπρέλας να κοστίζει τις καθημερινές από 10 ευρώ και να φθάνει τα 40 ευρώ το Σαββατοκύριακο.

Στην Χαλκιδική χαμηλές οι τιμές

Πέρα από τις όμορφες παραλίες που διαθέτει η Χαλκιδική, καταφέρνει να διατηρεί χαμηλά και τις τιμές της, με τις ξαπλώστρες να προσφέρονται δωρεάν με μια ελάχιστη κατανάλωση που ξεκινάει από 10 ευρώ.

Από την άλλη σε ορισμένα μαγαζιά της Χαλκιδικής η τιμή της ξαπλώστρας φτάνει ακόμα και στα 150 ευρώ με ελάχιστη κατανάλωση φαγητού και ποτού.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν