Επεισόδια Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την επίθεση των νεαρών που έπαιζαν σε γήπεδο στους αστυνομικούς

Επεισόδια Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συμπλοκής

Επεισόδια Θεσσαλονίκη: Λίγες ημέρες πριν, νεαροί είχαν συγκεντρωθεί σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης και έπαιζαν παρά την απαγόρευση. Η αστυνομία μετέβη στο σημείο προκειμένου να ελέγξει τι ακριβώς συμβαίνει, καθώς και για να επιβάλλει πρόστιμα. Ωστόσο ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των νεαρών και των αστυνομικών, με τους πρώτους να επιτίθενται στους δεύτερους.

Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Live News στο MEGA, φαίνονται καρέ καρέ οι κινήσεις που έγιναν και οδήγησαν στη συμπλοκή. Στο βίντεο που είναι τραβηγμένο με κινητό, διακρίνονται οι δύο αστυνομικοί που έφτασαν στο γήπεδο ώστε να δουν τι συμβαίνει. Το βίντεο αρχίζει τη στιγμή κατά την οποία τρεις νεαροί προσπαθούν να πάρουν τον φίλο τους, ο οποίος έχει ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς.

Τα πράγματα ξεφεύγουν γρήγορα και αρχίζει να πέφτει ξύλο. Ο ένας εκ των αστυνομικών προσπαθεί να βάλει στο περιπολικό τον εν λόγω νεαρό. Ενώ ο άλλος αστυνομικός είναι περικυκλωμένος από τέσσερις νεαρούς. Η συνέχεια βρίσκει τους αστυνομικούς να είναι εκτεθειμμένοι και να τρώνε ξύλο καθώς και να μην είναι σε θέση να φωνάξουν ενισχύσεις.

Οι κλωτσιές και τα χτυπήματα δε σταματούν καθόλου. Τον ασύρματο του αστυνομικού έχει πάρει ένας από τους νεαρούς γι’ αυτό και οι αστυνομικοί δεν ήταν σε θέση να καλέσουν ενισχύσεις. Το βίντεο ολοκληρώνεται όταν πια καταφθάνουν οι ενισχύσεις στο σημείο. Και οι δύο αστυνομικοί έχουν καταφέρει να κρατήσουν το νεαρό που ήθελαν να προσαγάγουν από την αρχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία σε έναν από τους νεαρούς εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις.

Επεισόδια Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη συμπλοκή νεαρών-αστυνομικών

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης των νεαρών στους αστυνομικούς στα επεισόδια της Θεσσαλονίκης

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα