«Έπεσε» το Twitter με το κόκκινο σακάκι της Νικολούλη: «Ξέρει τον φονιά» – Κόκκινο φόρεσε και ο Σωτήρης

Αγγελική Νικολούλη: Χαμός με το κόκκινο σακάκι – Ξέρει τον δολοφόνο της Πάτρας

Το αποκαλυπτικό τηλεφώνημα για τα ευρήματα στη μικρή Τζωρτζίνα και τα δάκρυα της Αγγελικής Νικολούλη μετά από το τηλεφώνημα, ήταν αρκετά για να ανατριχιάσει όλη η Ελλάδα με την χθεσινή εκπομπή.

Ωστόσο πανικό προκάλεσε στο ελληνικό Twitter η εμφάνιση της Αγγελικής Νικολούλη με κόκκινο σακάκι, στην χθεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι η εμφάνισή της ήταν συμβολική για την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των μικρών κοριτσιών της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς η ίδια επιλέγει να φοράει κόκκινο χρώμα κάθε φορά που κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Μάλιστα πολλοί σχολιάζουν ότι φορούσε το ίδιο χρώμα και στην εκπομπή, στην οποία αποκάλυψε ότι δολοφόνος της Καρολάιν ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Φόρεσα ό,τι κόκκινο βρήκα» δήλωσε όλο νόημα η παρουσιάστρια θέλοντας να απαντήσει στα χιλιάδες σχόλια που έπεφταν «βροχή» στο Twitter. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της η ψυχολόγος της εκπομπής, μέχρι και ο «Σωτήρης», ο σκηνοθέτης, είχε φορέσει και εκείνος πουλόβερ σε κόκκινο χρώμα.

Μετά το σημαντικό τηλεφώνημα που περίμενε από την Πάτρα, η Αγγελική Νικολούλη σοκαρισμένη, ξέσπασε πετώντας το τηλέφωνο, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, εμφανώς φορτισμένη. «Φαίνεται ότι ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» δήλωσε και στη συνέχεια ζήτησε από τον σκηνοθέτη να παίξει ένα βίντεο γιατί χρειαζόταν κάποια λεπτά να ηρεμήσει. Στη συνέχεια αποκάλυψε κάνοντας διακριτική αναφορά στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ότι οι ιατροδικαστές που ερευνούν αν στον οργανισμό του παιδιού υπήρχαν βαρέα μέταλλα, φέρεται ότι ανακάλυψαν «κάτι που δεν έπρεπε να βρίσκεται στο σώμα της» σχολίασε η παρουσιάστρια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πλέον μένει να «δέσουν» την υπόθεση οι αρμόδιοι αστυνομικοί.

Ο πανικός που έγινε στο Twitter για την Αγγελική Νικολούλη

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη