Επιβεβαιώνεται τελικά η πληροφορία: Πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρά πέντε

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεσή του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσήλθε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, χωρίς χειροπέδες και συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Μετά την πολύκροτη υπόθεση του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορούνταν για δύο βιασμούς και μία απόπειρα, βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο τώρα πια αντιμετωπίζει μία άσχημη εξέλιξη στην υπόθεσή του.

Σε νέο ιδιοκτήτη κατέληξε η κατοικία του Φιλιππίδη στο Παλαιό Ψυχικό, για την οποία βρέθηκε αγοραστής στο παρά πέντε του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, που ήταν προγραμματισμένος για αύριο. Όπως πληροφορείται το mononews, το ακίνητο μεταβιβάστηκε έναντι τιμήματος που ξεπέρασε την τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού, τα 900 χιλ. ευρώ, ύστερα από προσπάθειες του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος είχε μάλιστα απευθύνει έκκληση για αναστολή προς τις τράπεζες, ακόμα κι από τον τηλεοπτικό αέρα. Το ποσό που εισπράχθηκε κατευθύνθηκε στην Intrum, η οφειλή προς την οποία αποπληρώθηκε πλήρως, ενώ ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός που θα διεξαγόταν αύριο το πρωί έχει ανασταλεί.

Σύμφωνα με την έκθεση των εκτιμητών, πρόκειται για οικόπεδο συνολική επιφάνειας 675 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο, στο οποίο έχει κατασκευαστεί κτιριακό συγκρότημα αποτελούμενο από δύο ανεξάρτητες κατοικίες, όπου κατοικούσαν ο ηθοποιός και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου. Η δεύτερη κατοικία αποτελείται από υπόγειο με χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου, τέσσερις αποθήκες, λεβητοστάσιο, δεξαμενή, W.C., διάδρομο ανελκυστήρα και εσωτερική σκάλα επικοινωνίας με το τμήμα του ισογείου.

Το ισόγειο των 113 τ.μ. αποτελεί ουσιαστικά των χώρο κατοικίας που περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, είσοδο, W.C., διάδρομο, εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με τα τμήματα του υπογείου και του ορόφου, ανελκυστήρα και βεράντες, ενώ στον πρώτο όροφο των 104 τ.μ. βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ανελκυστήρας, εσωτερική σκάλα επικοινωνίας με τμήμα του ισογείου και βεράντες.

Το πολυτελές σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη

Σημειωτέον ότι η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί αρχικά στα 645 χιλ. ευρώ. Ωστόσο, η Intrum έφτασε μέχρι το Πρωτοδικείο για να «διορθώσει» προς τα πάνω το ποσό, ισχυριζόμενη πως «το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών, που έχει ανεγερθεί το 1997 με τη χρήση αξιόλογων υλικών, έχει συντηρηθεί μέχρι σήμερα σε πολύ καλό βαθμό και βρίσκεται σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή, από τις πιο προνομιούχες περιοχές της Αττικής στο Παλαιό Ψυχικό με ικανοποιητική προσβασιμότητα και όμορφο φυσικό περιβάλλον, ενώ έχει την αποκλειστική χρήση του κήπου επιφάνειας μέτρων 200 τ.μ. και διαθέτει εσωτερική πισίνα.

Related posts

Καταστροφή για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Άρπαξαν τις Porsche του, σε απόγνωση η οικογένεια του

«Αν δεν μου κάτσεις, δεν θα περάσεις»: Ρίγος προκαλεί η κατάθεση της Λένας Δροσάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σάλος με τα όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια: Τον «τελείωσε» με τρεις προτάσεις τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Και εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και το σεβάστηκε»

Σάλος με τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για Φιλιππίδη και Λιγνάδη»

Εγκατέλειψε την Αθήνα ο Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτός είναι ο νέος τόπος κατοικίας του, ζει στην απομόνωση

«Εξετάζομαι και εδώ;»: Η δήλωση της Ζέτας Μακρυπούλια μετά την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα: Τα ερωτικά μηνύματα που έστελναν στον Πέτρο Φιλιππίδη ηθοποιοί πριν το σκάνδαλο

«Μην ακούς κανέναν»: Το γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη στο γιο του, Δημήτρη