Εποχικά καταστήματα: Ανοίγουν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου τα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα

Εποχικά καταστήματα: Η ανακοίνωση έγινε πριν λίγο – Περισσότερες πληροφορίες αύριο

Εποχικά καταστήματα: Πριν λίγη ώρα ανκοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άνοιγμα των εποχικών καταστημάτων. Η σχετική ανακοίνωση έγινε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Η πώληση των χριστουγεννιάτικων ειδών δε θα γίνεται μόνο από τις εποχικές επιχειρήσεις αλλά και από τα σουπερμάρκετ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωράριο και τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν, θα πραγματοποιηθούν αύριο από τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Αύριο αναμένονται επίσης και οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού. Τα κρούσματα ανήλθαν χθες στα 2.186 επομένως είναι κρίσιμο να πληροφορηθούμε τι θα συμβεί και εάν εξετάζονται αυστηρότερα μέτρα έως ότου να έρθει το εμβόλιο στη χώρα. Όπως ανέφερε χθες ο κ. Μητσοτάκης, τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης θα παραμείνουν κλειστά για όσο προστάζουν οι επιδημιολογικές συνθήκες.

Εποχικά καταστήματα: Ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Δείτε τι πρόκειται να γίνει με τα σχολεία, την εστίαση και το λιανεμπόριο πέραν του ανοίγματος των εποχικών καταστημάτων

Πέρα από το άνοιγμα των εποχικών καταστημάτων για χριστουγεννιάτικα είδη την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται και το άνοιγμα των κομμωτηρίων. Εκτός αυτού εξετάζεται από την κυβέρνηση πώς μπορεί να γίνει το σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου. Ωστόσο, καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει ακόμα για την εστίαση η οποία μάλλον θα παραμείνει κλειστή μέχρι τον ερχομό του νέου έτους. Τέλος, αναφορά με τα σχολεία, το σενάριο να ανοίξουν για δύο εβδομάδες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι μικρό, οπότε λογικά το άνοιγμά τους θα γίνει εντός Ιανουαρίου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα