Έρρικα Πρεζεράκου: Πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα, σας παρακαλώ! -Νέα έκκληση μετά το θάνατο της ανιψιάς της

by Τόνια Τζαφέρη
Έρρικα Πρεζεράκου: Πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα, σας παρακαλώ! -Νέα έκκληση μετά το θάνατο της ανιψιάς της

Έρρικα Πρεζεράκου: Νέα έκκληση μετά το θάνατο της ανιψιάς της

Έρρικα Πρεζεράκου: Μια νέα έκκληση απευθύνει η θεία της 7χρονης Αναστασίας που δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή. Μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αρκετοί προσπαθούμε ακόμα να συνειδητοποιήσουμε πως ένα μικρό κοριτσάκι, η 7χρονη Αναστασία, δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή. Η θεία της απευθύνει στους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα έκκληση. Καθώς οι γονείς της πρέπει να έρθουν άμεσα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η Έρρικα ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν γνωρίζουν κάποιον είτε στη πρεσβεία εδώ. Είτε στο προξενείο της Ελλάδας στην Αμερική, είτε στο Υπουργείο Εξωτερικών που να μπορεί να βοηθήσει τους γονείς της Αναστασίας να επιστρέψουν το συντομότερο στην Ελλάδα.

Έρρικα Πρεζεράκου: Πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα, σας παρακαλώ! -Νέα έκκληση μετά το θάνατο της ανιψιάς της

«Η αδελφή μου η Ξένια είναι 3 χρόνια μικρότερη μου . “Το λατρεμένο μας” όπως συνήθως την αποκαλούσε η μητέρα μας.

Τους τελευταίους 9 μήνες η Ξενια και ο Ηλίας συναντησαν πολλες νεες πτυχες του εαυτού τους λόγω της ασθένειας της Αναστασίας .. DIPG ..

Είχαν μοιράσει αυτόν τον αγώνα για το καλύτερο δυνατό. Ο Ηλίας διάβαζε κάθε μέρα απο την πρώτη μέρα ότι μπορεί να αφορούσε την ασθένεια ….διατροφή… νέες μεθόδους …ερευνητικα προγράμματα .. έψαχνε λύση με όλο του το είναι σε όλο το κόσμο κυριολεκτικά ..έγινε “γιατρός” “νοσοκόμος” έμαθε ορολογίες μέρα νύχτα ..είχε τα πρακτικά .θα το καταλαβαίνατε μόνο ζούσατε την καθημερινότητα του . Απίστευτος πατέρας

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την αδερφή της

Η Ξενια έχοντας και αυτή επίγνωση ότι το παιδί της παλευει με κάτι αδιανόητο κάθε μέρα έπαιζε μαζί της , της έκανε αστεία της έδινε κουράγιο την πείραζε με το δικό τους χιουμορ ..την είχε 9 μήνες στην Αμερική ασταμάτητα στην αγκαλιά της, την ίδια στιγμή που ξέροντας με τι τα έχει βάλει κάποιος θα ήθελε να κοπανήσει το κεφάλι του στο τοίχο .. κι ομως άντεχε .. άντεχε γιατί ήταν ΜΑΝΑ .. Την ίδια στιγμή μεταμορφωνοταν σε λιοντάρι απεναντι σε κάθε εμπόδιο ,κάθε στιγμή που ενοιωθε να χρειάζεται στήριξη η Αναστασια .

Τώρα είναι στην Νεα Υορκη μόνοι τους και χρειάζεται να έρθουν Ελλάδα το συντομότερο δυνατό . Σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει ειτε στη πρεσβεια εδώ η στο προξενείο της Ελλάδας στην Αμερική είτε στο Υπουργείο Εξωτερικων να έρθουν στην Ελλάδα άμεσα θα ήταν μεγάλη ανακούφιση.

Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου».