Ερυθρός Σταυρός: 60χρονος αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα 76χρονου επειδή τον ενοχλούσε!

Ερυθρός Σταυρός: Απίστευτη η εγκληματική ενέργεια του 60χρονου

Ερυθρός Σταυρός: Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και λίγη ώρα η είδηση για εκγληματική ενέργεια απέναντι σε έναν 76χρονο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο άτομα νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο. Πρόκειται για έναν 60χρονο Αλβανικής καταγωγής και ένας 76χρονο.

Και οι δύο νοσηλεύονταν με κορονοϊό. Ωστόσο η κατάσταση του 76χρονου ήταν πιο κρίσιμη, για αυτό και χρησιμοποιούσε αναπνευστήρα για να παίρνει οξυγόνο. Χθες το απόγευμα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 76χρονος πέθανε.

Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ανέφεραν ότι ανθρώπινο χέρι οδήγησε στο θάνατο του 76χρονου. Πράγματι, ο 60χρονος φαίνεται πως ενοχλούνταν από τον ήχο που έκανε ο αναπνευστήρας, γι’ αυτό και του έκοψε την παροχή οξυγόνου!

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η αστυνομία, καθώς υπήρχαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέονταν με το σύστημα παροχής οξυγόνου. Επίσης, ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού όταν διακόπηκε η παροχή οξυγόνου.

Ο 60χρονος είχε παραπονεθεί ότι ο 76χρονος έκανε θόρυβο και ζήτησε να μείνει μόνος του στο θάλαμο – Σοκαριστικά τα στοιχεία από το έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό

Το τραγικό είναι ότι τις τελευταίες ώρες, η κατάσταση υγείας του 76χρονου βελτιωνόταν. Ίσως σύντομα να μην χρειαζόταν τον αναπνευστήρα. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να σωθεί. Βασικός ύποπτος είναι ο 60χρονος ο οποίος είχε παραπονεθεί για τον ήχο που έκανε το σύστημα οξυγόνου και είχε ζητήσει να μείνει μόνος στο θάλαμο.

Ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμα, επειδή νοσηλεύεται. Ωστόσο, εξετάζεται ενδελεχώς το ποινικό και ψυχιατρικό παρλεθόν του.

Related posts

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Νεκροί και οι δύο, την ίδια ώρα, σε άλλο μέρος: Η μοίρα χτύπησε αλύπητα δύο οικογένειες – Στα μαύρα τα Χανιά

Έρχεται ακpαίος σεισμός και στην Ελλάδα; Η προειδοποίnση Έλληνα σεıσμολόγου – «Θα είναι μεγασεισμός “τέpας”»